Rekisteritietojen tarkastuspyyntö

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietoja lainmukaisesti, kohtuullisesti ja läpinäkyvästi. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyyn osoitteessa www.caruna.fi/asiakasrekisteri.

Pääsy omiin tietoihin

Sinulla on oikeus tarkastaa mahdollinen itseäsi koskevien henkilötietojen käsittely Carunassa. Tarkastuspyynnön käsittely edellyttää henkilön tunnistamista, mistä syystä lähtökohtana on, että tarkastuspyyntö tehdään sähköisellä lomakkeella tai henkilökohtaisesti Carunan toimitiloissa Espoossa. 

Tee tarkastuspyyntö sähköisellä lomakkeella

Voit tehdä tarkastuspyynnön oheisella sähköisellä lomakkeella. Henkilöllisyytesi tarkastetaan tällöin pankkitunnistautumisella, johon voit siirtyä valitsemalla sivustolta oman verkkopankkisi. Tunnistautumisen jälkeen voit täyttää tarkastuspyyntölomakkeen ja lähettää sen.

Sähköisesti tehtyihin tarkastuspyyntöihin toimitamme tiedot sähköisessä muodossa. Erillisestä pyynnöstä toimitamme tiedot postitse. 

Tee tarkastuspyyntö paikan päällä

Tietojen tarkastuspyynnön voi tehdä myös paikan päällä Carunan toimitiloissa osoitteessa Upseerinkatu 2, Espoo. Otathan mukaan passin tai valokuvallisen henkilökortin, sillä tarkistamme henkilöllisyytesi voimassaolevasta virallisesta henkilötodistuksesta. 

Paikan päällä tehtyihin tarkastuspyyntöihin toimitamme tiedot ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Erillisestä pyynnöstä toimitamme tiedot postitse.

Muulla tavoin tehty tarkastuspyyntö

Jos kumpikaan edellä kerrotuista tarkastuspyyntötavoista ei sovellu sinulle, voit tulostaa lomakkeen Carunan nettisivulla olevasta linkistä ja täyttää sen käsin. Lähetä täytetty lomake osoitteeseen:

Caruna Oy 
Tietojen tarkastuspyyntö
PL 1 
00068 CARUNA

Voit lähettää lomakkeen myös sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja(a)caruna.fiHuomioithan, että luottamuksellista tietoa sisältävät sähköpostiviestit on suositeltavaa salata.  

Postitse tai sähköpostitse toimitettuihin tarkastuspyyntöihin tulee liittää kopio voimassaolevasta passista tai valokuvallisesta henkilökortista. Toimitamme vastauksen rekisterissämme olevaan/väestörekisteritietojen mukaiseen yhteystieto-osoitteeseen.

Tarkastuspyynnön käsittely

Käsittelemme pyyntösi kuukauden sisällä.

Jos rekisteröity pyytää useampia jäljennöksiä käsiteltävistä henkilötiedoista, Caruna pidättää oikeuden periä tietojen antamisesta kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen toimistotyön tuntiveloituskorvauksen.

Tiesithän, että voit hoitaa sähköasioitasi Carunan Omat sivut -palvelussa? Löydät palvelusta mm. sähkönjakelulaskusi, sopimuksesi ja sähkön kulutustiedot. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa www.caruna.fi/omatsivut