Kakor

Kakor

På de webbplatser som gäller Tjänsterna kan det användas kakor, som är små textfiler som skickas till Användarens webbläsare och som hjälper att utveckla Webbplatsens innehåll. På Carunas webbplats används kakorna bland annat för följande ändamål:

Uppföljning och analys av användning av tjänsten
förbättra och personifiera användarupplevelsen
förverkligande av chatt-tjänsten
riktande av innehåll

Dessutom kan användaruppgifterna från Carunas webbplats kombineras med Carunas kunduppgifter för att utveckla Tjänsterna och för att kartlägga kundernas behov. Caruna använder bland annat ett analysverktyg för kundbeteende som Fonecta erbjuder för analys av besökaruppgifterna. Ytterligare information om de kakor som används i den tjänst om Fonecta erbjuder finns på adressen https://www.fonecta.fi/info/hyodyllista-tietoa/tietoa-evasteista.

Du kan tillåta eller förbjuda kakor via inställningarna i din webbläsare. Carunas webbplats har planerats så att den borde fungera på de flesta webbläsarna också utan kakor. När man loggar in på sina egna sidor måste kakorna ändå godkännas. För den som besöker webbplatsen äventyras integritetsskyddet inte av användningen av kakor.

Du noterar väl att det på Carunas webbplats kan finnas länkar till videor och i samband med att man tittar på dem kan det hända att tjänsteleverantören i fråga samlar in och behandlar personuppgifter. Du får mera information om behandlingen på tjänsteleverantörens webbplats eller i tjänsten i fråga.