Tutustu meihin

Jokainen carunalainen tuntee kulttuurikäsikirjan

Meillä on käytössämme Minä olen Caruna -kulttuurikäsikirja. Kulttuurikäsikirjassa kerromme sekä nykyisille että tuleville carunalaisille, minkälainen työyhteisö me olemme, ja miten meillä tehdään töitä yhdessä.

Meillä esimerkiksi pidetään tärkeänä, että työpäivän jälkeen energiaa on jäljellä sekä sinulle itsellesi että läheisillesi jaettavaksi. Arvot ovat meille tärkeitä. Me carunalaiset toimimme rohkeasti, hyvällä energialla ja yhdessä.

Asetamme tekemisen riman korkealle ja piristämme toisiamme tarvittaessa. Ajattelemme, että työyhteisön hyvä henki on meidän kaikkien asia. 

Sopisitko joukkoomme?

Tutustu meihin ja arvoihimme kulttuurikäsikirjassamme 

Meillä voit kasvaa ammatillisesti

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle.

Olemme todistetusti yksi Suomen parhaista työpaikoista keskikokoisten yritysten sarjassa vuodesta 2019 lähtien. Työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteen mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme on jo yli 300 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin, ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Jos olet innokas jakamaan hyvää energiaasi, solahdat vaivatta joukkoomme!