Sponsorointi

Sponsorointi ja tuki seuroille sekä yhdistyksille

Tuemme suomalaisia, vastuullisia toimijoita ja yhdistyksiä verkkoalueillamme. Pääyhteistyömme on vuosina 2019-2020 Salibandyn MM2020 -yhteistyökumppanuus. Salibandyn seuraavat maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Helsingissä joulukuussa 2020. Lue lisää MM2020-kisoista.

Salibandyn MM-kisat 2020 on valinnut arvopohjaksi liikunnan mahdollistamisen kaikille. Yhteistyötahona toimii Hope ry, joka haluaa, että kaikilla on tasa-arvoinen mahdollisuus myös harrastamiseen. Elokuussa 2019 ja 2020 Hope ry järjesti MM2020-yhteistyökumppaneiden kanssa Anna mahdollisuus -kampanjan, jolloin kerättiin lahjoituksina lasten ja nuorten harrastusvälineitä ja -vaatteita. Lue lisää Anna mahdollisuus -kampanjasta.

Duunienergiaa yhdessä kuntien kanssa

Kesällä 2020 tuimme verkkoalueemme kuntia 16-20-vuotiaita nuorien palkkaamisessa kuntiin kesätöihin. Mukaan lähti yli 30 kuntaa! Duunienergiaa-kampanja toteuttiin sponsorointisopimuksena, jonka myötä kunta sai käyttöönsä 4 000 euroa kesätyöntekijöiden palkkaamiseen.

Lue lisää Duunienergiaa-kampanjasta ja katso kesätyöntekijöiden kuvat työpäivistä!

Elämänvirtaa haastaa mukaan auttamaan! 

#Elämänvirtaa toteutettiin yhteisöllisenä verenluovutuskampanjana, jonka tavoitteena oli lisätä verenluovuttajien määrää Seinäjoen alueella ja valtakunnallisesti, sekä lisätä tietoa verenluovutuksen tärkeydestä. 

- Samalla tavalla kuin sähkö virtaa kaapeleissa ja johdoissa, elämää ylläpitävä veri virtaa suonissa. Jokainen meistä tarvitsee monenlaista virtaa. Mahdollistamme Veripalvelun ja punaisissa paidoissa pelaavan Seinäjoen Peliveljien Salibandyliigan edustusjoukkueen kanssa yhteisöllisen verenluovutuskampanjan. Toivomme, että #Elämänvirtaa vahvistaa auttamisen ketjua ja yhteistyöllä voidaan pelastaa ihmishenkiä”, kertoo Anne Pirilä, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Carunalta.

Lue lisää elämänvirtaa-verenluovutuskampanjasta 

Howz-havainnointipalvelua pilotoidaan kuntayhteistyössä 

Tarjoamme HOWZ-havainnointipalvelun käyttöön ikäihmisille ja heidän lähiomaisilleen ilmaiseksi kahden vuoden ajan. Palvelua pilotoidaan ensimmäistä kertaa Suomessa, ja se sopii erityisesti sellaisille ikäihmisille, joiden lähiomaiset asuvat kaukana eivätkä pääse päivittäin käymään läheisensä luona.  Kuntayhteistyössä on mukana kuusi kuntaa.

Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme uusia digitaalisia ratkaisuja. Vanhusten huoltoon kaivataan ratkaisuja, jotta saadaan tietoa, että yksin asuvien ikäihmisten kotona on normaalia liikehtimistä ja toimintaa päivittäin.

Lue lisää, miten Howz-palvelu toimii

Salibandy MM2020 -kumppanuuden lisäksi tuemme vuosittain myös paikallisia urheilu- ja kulttuuritapahtumia sekä muita suomalaisia ja vastuullisia kohteita verkkoalueillamme.

Hyvää energiaa Espoo-päivässä!

Espoon SOS-Lapsikylälle, Espoon Meripelastajille ja Espoon Lähimmäispalveluyhdistykselle poljettiin hyvää energiaa Espoo-päivässä Tapiolassa lauantaina 31.8.2019. Lahjoitimme poljetut eurot näiden kolmen yhdistyksen kesken.

Anne, Sari ja Katriina kertovat lisää tapahtuman tunnelmasta: