Sponsorointi

Yhteistyötä salibandyliiton kanssa

Tuemme suomalaisia, vastuullisia toimijoita ja yhdistyksiä verkkoalueillamme. Pääyhteistyömme on vuosina 2021-2022 yhteistyösopimus Salibandyliiton kanssa. Tavoitteena on edistää liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa ja näin tuoda energiaa arkeen. Sopimus on kaksivuotinen ja siihen sisältyy optio yhteistyön jatkumisesta. Salibandyn seuraavat maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Helsingissä joulukuussa 2021. Lue lisää MM2021-kisoista.

Salibandyn MM-kisat 2021 on valinnut arvopohjaksi liikunnan mahdollistamisen kaikille. Yhteistyötahona toimii Hope ry, joka haluaa, että kaikilla on tasa-arvoinen mahdollisuus myös harrastamiseen. Hope ry on järjestänyt MM2021-yhteistyökumppaneiden kanssa kaksi kertaa Anna mahdollisuus -kampanjan, jolloin kerättiin lahjoituksina lasten ja nuorten harrastusvälineitä ja -vaatteita. Lue lisää Anna mahdollisuus -kampanjasta.

Duunienergiaa yhdessä kuntien kanssa

Tuemme verkkoalueemme kuntia 16-20 -vuotiaiden nuorien palkkaamisessa kuntiin kesätöihin. Kesällä 2020 mukaan lähti yli 30 kuntaa, ja kesällä 2021 lähes 40! Duunienergiaa-kampanja toteutetaan sponsorointisopimuksena, jonka myötä kunta saa käyttöönsä 4 000 euroa kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Yli 70 nuorta työllistyy Duunienergiaa-kampanjan kautta.

Lue lisää Duunienergiaa-kampanjasta ja katso kesätyöntekijöiden kuvat työpäivistä!

Elämänvirtaa haastaa mukaan auttamaan! 

#Elämänvirtaa toteutettiin yhteisöllisenä verenluovutuskampanjana, jonka tavoitteena oli lisätä verenluovuttajien määrää Seinäjoen alueella ja valtakunnallisesti, sekä lisätä tietoa verenluovutuksen tärkeydestä. 

"Samalla tavalla kuin sähkö virtaa kaapeleissa ja johdoissa, elämää ylläpitävä veri virtaa suonissa. Jokainen meistä tarvitsee monenlaista virtaa. Mahdollistamme Veripalvelun ja punaisissa paidoissa pelaavan Seinäjoen Peliveljien Salibandyliigan edustusjoukkueen kanssa yhteisöllisen verenluovutuskampanjan. Toivomme, että #Elämänvirtaa vahvistaa auttamisen ketjua ja yhteistyöllä voidaan pelastaa ihmishenkiä”, kertoo Anne Pirilä, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Carunalta.

Lue lisää elämänvirtaa-verenluovutuskampanjasta 

Howz-havainnointipalvelua pilotoitiin kuntayhteistyössä 

Tarjosimme HOWZ-havainnointipalvelun ikäihmisille ja heidän lähiomaisilleen ilmaiseksi käyttöön kahden vuoden ajan. HOWZ-palvelu sopii erityisesti sellaisille ikäihmisille, joiden lähiomaiset asuvat kaukana eivätkä pääse päivittäin käymään läheisensä luona. Kuntayhteistyössä oli mukana kuusi kuntaa. Palvelua kokeiltiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Lue lisää, miten Howz-palvelu toimii.

Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme uusia digitaalisia ratkaisuja. Vanhusten huoltoon kaivataan ratkaisuja, jotta saadaan tietoa, että yksin asuvien ikäihmisten kotona on normaalia liikehtimistä ja toimintaa päivittäin.

Hyvää energiaa Salon Palloilijoiden mukana!

Hyvää energiaa Espoo-päivässä 31.8.2019

Espoo-päivän kävijät polkivat hyvää energiaa Espoon SOS-Lapsikylälle, Espoon Meripelastajille ja Espoon Lähimmäispalveluyhdistykselle Tapiolassa. Lahjoitimme poljetut eurot näiden kolmen yhdistyksen kesken.

Carunan Anne, Sari ja Katriina kertovat tapahtuman tunnelmasta:

Salibandy-yhteistyösopoimuksen lisäksi tuemme vuosittain myös paikallisia urheilu- ja kulttuuritapahtumia sekä muita suomalaisia ja vastuullisia kohteita verkkoalueillamme.

Loppuvuodesta 2021 emme ota vastaan uusia sponsorointihakemuksia.