Toiminta sähkökatkon aikana
Tee vikailmoitus

Tee ilmoitus viasta

Tarkista häiriökartta ennen vikailmoituksen tekemistä. Kartta päivittyy noin viiden minuutin välein. Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa esimerkiksi vikapaikasta.

Tämän sivun linkistä pääset lomakkeelle, jolla voit tehdä meille ilmoituksen tiedossasi olevasta, kiireettömästä sähköverkon vikatilanteesta. Käsittelemme ilmoituksia klo 8—20. Käsittelyaika on noin 1—3 päivää.

Lomakkeen täyttäminen ei ole tarpeen, jos olet ilmoittanut asiasta puhelimitse tai jos tiedät, että samasta viasta on ilmoitettu jo aiemmin.

Jos vika-asiasi on kiireellinen, voit soittaa Carunan maksuttomaan vikapalvelunumeroon 0800 1 95011. Palvelemme numerossa ympäri vuorokauden.

HUOM! Jos haluat lähettää meille korvaushakemuksen, siirry sivulle Korvaukset sähkökatkoista ja vahingoista.

Ilmoita viasta

Jos sähkökatko koskee vain rajattua aluetta, eli omaa kiinteistöäsi ja mahdollisesti naapuriasi, vika voi olla pienjänniteverkossa. Pienjänniteverkon vioista saamme tiedon ensisijaisesti asiakkailtamme.

Epäillessäsi pienjänniteverkon vikaa tai jos sinulla on tiedossa tarkka vikapaikka (esimerkiksi puu sähkölinjalla), voit soittaa Carunan vikailmoitusnumeroon 0800 195 011. Numeroon voit ilmoittaa myös havaintosi ja huomiosi vian aiheuttajasta.