Hoida asioitasi milloin vain Caruna Plussassa

Caruna Plussassa voit hoitaa sähköasioitasi silloin, kun sinulle sopii. Voit muun muassa maksaa laskujasi tai siirtää laskun maksupäivää, seurata sähkönkulutustasi tai päivittää asiakastietojasi. Caruna+ on käytössäsi vuorokauden ympäri netissä ja sovelluksena.

Chatista saat vastauksen nopeimmin

Palvelemme chatissä arkisin klo 9-15. Muina aikoina sinua auttaa chatrobottimme Casper.  

Sähkökatkon sattuessa

Jos sähköt on poissa eikä vika näy häiriökartalla, tee vikailmoitus kartan chatissa. Palvelemme ympäri vuorokauden. Chatin kautta tehdyt kiireelliset ja kiireettömät vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Sähkövahti - tilaa sähkökatkoviestit

Voit saada tiedon sähkökatkoista tekstiviestillä tai sähköpostiisi.

Neuvontaa saat myös puhelimitse

Henkilöasiakkaana autamme sinua numerossa 0200 23222 (pvm/mpm). Teknisissä asioissa olemme paikalla arkisin klo 9-15, sopimus- ja laskuasioissa arkisin klo 9-15. Jos soitat asiakaspalveluun ulkomailta, käytä numeroa +358 20 520 5994 (ulkomaan puheluhinta).

Yritysasiakkaita palvelemme numerossa 0200 23424 (pvm/mpm) arkisin klo 9-15.

Usein kysyttyä

Miten ilmoitan muuttuneista yhteystiedoistani?

Jos yhteystietosi muuttuvat, sinun kannattaa ilmoittaa uudet yhteystietosi Caruna Plussan kautta mahdollisimman pikaisesti. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi chatin kautta.

Vaihdoin sähkönmyyjää, miksi saan laskun Carunalta?

Olet vaihtanut sähköenergian myyjää, et sähkönsiirtoyhtiötä. Sähkön jakelee ja laskuttaa aina paikallinen sähkönsiirtoyhtiö kuten Caruna. Sähkönsiirto on tarkoin  seuratun ja valvotun monopolitoiminnan alaista, eikä sitä voi täten kilpailuttaa. Sähköenergian voi sen sijaan kilpailuttaa ja hintoja voi vertailla esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämässä palvelussa.

Muutin äskettäin eikä asunnossani ole sähköä. Miten saan sähköt asuntooni?

Muistithan tehdä sähkönmyyntisopimuksen? Jotta voimme napsauttaa sähköt päälle, tulee sinulla olla voimassa oleva sähkönmyyntisopimus. Otathan siis pikimmiten yhteyttä sähkönmyyjään! Voit valita sähkönmyyjän itse esimerkiksi Energiaviraston palvelusta sahkonhinta.fi. Kun sopimus on tehty, saat meiltä tekstiviestin, jolla varmistamme, että sähköt voi kytkeä turvallisesti päälle.