Caruna Sähkövahti - Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista

Caruna Sähkövahti

Ota käyttöösi maksuttomat Caruna Sähkövahti –ilmoitukset ja saat etukäteen viestin suunnitelluista työkeskeytyksistä, ja mahdollisimman nopeasti yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa. Halutessasi saat ilmoitukset useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Voit ottaa Caruna Sähkövahdin käyttöön, mikäli sinulla on Carunan kanssa voimassaoleva verkkopalvelusopimus sekä koti, kesämökki tai jokin muu kiinteistö verkkoalueellamme. Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty sen käyttäjäksi muuton yhteydessä.

Pidä yhteystietosi ja muut Carunan Sähkövahdin asetukset aina ajan tasalla, jotta tiedotteemme tulevat perille asti. Päivityksen tai tilauksen lopetuksen teet Caruna Plussassa.

Mikäli sinulla ei ole Caruna Sähkövahtia käytössäsi, lähetämme suunnitelluista työkeskeytyksistä tiedotteen postiosoitteeseesi. Perinteiset tiedotteet poistuvat käytöstä, kun olet tilannut sähköisen ilmoituspalvelun.

Näin Caruna Sähkövahti toimii

  • Saat viestit suunnitelluista ja yllättävistä sähkökatkoista haluamanasi ajankohtana, ja valintasi mukaan joko kännykkääsi tai sähköpostiisi. 
  • Voit valita, haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi.
  • Myös muut perheenjäsenesi voivat tilata Caruna Sähkövahdin ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit määritellä ilmoituksen vastaanottajaksi vaikkapa talonvahtisi, kun olet itse poissa kotoa.
  • Caruna Sähkövahti toimii myös yrityskäytössä. Voit lisätä ilmoituksen vastaanottajaksi useita yhteystietoja.
  • Jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme tiedon ainoastaan Caruna Sähkövahdin kautta. 
  • Lähetämme ilmoituksen sähkökatkosta keskijänniteverkossa. Muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista emme lähetä viestejä.

Ota Caruna Sähkövahti käyttöösi

Voit ottaa ilmoitukset käyttöösi milloin tahansa rekisteröitymällä Caruna Plussaan. Voit rekisteröidä uuden käyttäjätunnuksen tai kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla. Käytämme verkkopankkitunnuksia henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja palvelun turvallisen käytön takaamiseksi. Tunnistautuminen tehdään yhden kerran.

Liitämme uudet asiakkaamme Caruna Sähkövahdin käyttäjiksi automaattisesti 

Kun teet uuden sähkösopimuksen, saat Caruna Sähkövahdin käyttöösi automaattisesti. Lähetämme ilmoittamaasi numeroon tekstiviestin, jossa kerromme, että kyseinen numero on liitetty palveluun. 

Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia, voit peruuttaa tilauksen tekstiviestillä tai Caruna Plussaassa. Tarkemmat peruutusohjeet saat tilauksen vahvistusviestissä. Tekstiviestiin vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran.