Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista

Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista

Siirry Caruna Sähkövahtiin

Caruna Sähkövahti

Haluaisitko tiedon sähkökatkosta matkapuhelimeesi tai sähköpostiosoitteeseesi? Ota käyttöösi maksuttomat Caruna Sähkövahti –ilmoitukset. Saat etukäteen viestin suunnitelluista työkeskeytyksistä, ja mahdollisimman nopeasti yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa. Voit tilata ilmoitukset useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Voit ottaa Caruna Sähkövahdin käyttöön, mikäli sinulla on Carunan kanssa voimassaoleva verkkopalvelusopimus sekä koti, kesämökki tai jokin muu kiinteistö verkkoalueellamme. Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty sen käyttäjäksi muuton yhteydessä.

Pidä yhteystietosi ja muut Carunan Sähkövahdin asetukset aina ajan tasalla. Tietojen päivitykset tai tilauksen lopetuksen teet kätevästi kirjautumalla Omille sivuillesi.

Mikäli sinulla ei ole Caruna Sähkövahtia käytössäsi, lähetämme suunnitelluista työkeskeytyksistä tiedotteen postiosoitteeseesi. Perinteiset tiedotteet poistuvat käytöstä, kun olet tilannut sähkökatkoilmoitukset.

Näin Caruna Sähkövahti toimii

  • Saat viestit suunnitelluista ja yllättävistä sähkökatkoista haluamanasi ajankohtana, ja valintasi mukaan joko kännykkääsi tai sähköpostiisi. 
  • Voit valita, haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi.
  • Myös muut perheenjäsenesi voivat tilata Caruna Sähkövahdin ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit määritellä ilmoituksen vastaanottajaksi vaikkapa talonvahtisi, kun olet itse poissa kotoa.
  • Caruna Sähkövahti toimii myös yrityskäytössä. Voit lisätä ilmoituksen vastaanottajaksi useita yhteystietoja.
  • Jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme tiedon ainoastaan Caruna Sähkövahdin kautta. 
  • Lähetämme ilmoituksen sähkökatkosta keskijänniteverkossa. Muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista emme lähetä viestejä.

Ota Caruna Sähkövahti käyttöösi tai päivitä tilaustasi

Voit ottaa Caruna Sähkövahti -ilmoitukset käyttöösi milloin tahansa

Kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran, tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä asiakas- ja käyttöpaikkanumerosi, jotka löydät sähkönjakelulaskultasi. Voit rekisteröityä käyttäjäksi myös verkkopankkitunnuksillasi.

Jos haluat päivittää tilauksesi asetuksia, voit tehdä sen kirjautumalla sähköisiin palveluihimme.

Liitämme uudet asiakkaamme Caruna Sähkövahdin käyttäjiksi automaattisesti

Kun teet uuden sähkösopimuksen, saat Caruna Sähkövahdin käyttöösi automaattisesti. Lähetämme ilmoittamaasi numeroon tekstiviestin, jossa kerromme, että kyseinen numero on liitetty palveluun. 

Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia sähkönjakelun häiriöistä, voit peruuttaa tilauksen tekstiviestillä tai kirjautumalla Omille sivuillesi. Tarkemmat peruutusohjeet saat tilauksen vahvistusviestissä. Tekstiviestiin vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran.