Caruna Sähkövahti - Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista

Ota käyttöösi maksuton Sähkövahti ja saat viestit niin suunnitelluista työkeskeytyksistä kuin yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa. Halutessasi saat ilmoitukset useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty sen käyttäjäksi muuton yhteydessä. Yhteystiedot kannattaa pitää ajan tasalla, jotta viestit kulkevat perille asti. Päivityksiä teet näppärästi Caruna Plussassa.

Jos sinulla ei ole Sähkövahtia, lähetämme suunnitelluista työkeskeytyksistä tiedotteen postiosoitteeseesi.

Näin otat Sähkövahdin käyttöösi

Voit ottaa ilmoitukset käyttöösi milloin tahansa rekisteröitymällä ta kirjautumalla Caruna Plussaan. Katso rekisteröitymisohje.

Liitämme uudet asiakkaamme sähkövahtiin automaattisesti

Kun teet uuden sähkösopimuksen, saat Sähkövahdin käyttöösi automaattisesti. Kerromme tekstiviestillä, että numerosi on liitetty palveluun. 

Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia, voit peruuttaa tilauksen tekstiviestillä tai Caruna Plussaassa. Tekstiviestiin vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran. Peruutusohje lukee vahvistusviestissä.

Ja näin se toimii

  • Saat viestit suunnitelluista ja yllättävistä sähkökatkoista haluamanasi ajankohtana, ja valintasi mukaan joko kännykkääsi tai sähköpostiisi. Lähetämme ilmoituksen sähkökatkosta keskijänniteverkossa. Muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista emme lähetä viestejä.
  • Voit valita, haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi.
  • Myös muut perheenjäsenesi voivat saada ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit määritellä ilmoituksen vastaanottajaksi vaikkapa talonvahtisi, kun olet itse poissa kotoa.
  • Jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme tiedon ainoastaan Sähkövahdilla.

Sähkövahti toimii mainiosti myös yrityskäytössä. Voit lisätä ilmoituksen vastaanottajaksi useita yhteystietoja.