Caruna Sähkövahti - Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista

Ota käyttöösi maksuton Sähkövahti, ja saat viestit niin suunnitelluista työkeskeytyksistä kuin yllättävistä sähkökatkoista Carunan keskijänniteverkossa. Halutessasi saat ilmoitukset useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty palveluun muuton yhteydessä. Yhteystiedot kannattaa pitää ajan tasalla, jotta viestit kulkevat perille asti. Päivityksiä teet näppärästi Caruna Plussassa, johon voit kirjautua sivun oikeasta yläkulmasta.

Jos sinulla ei ole Sähkövahtia, lähetämme ennakkotiedon suunnitelluista huoltokeskeytyksistä sähkönjakelussa postiosoitteeseesi.

Näin otat Sähkövahdin käyttöösi

Voit ottaa ilmoitukset käyttöösi milloin tahansa rekisteröitymällä ta kirjautumalla Caruna Plussaan. 

Liitämme uudet asiakkaamme Sähkövahtiin automaattisesti

Jos asiakkaamme tekee uuden sähkösopimuksen, saa hän Sähkövahdin käyttöön automaattisesti. Kerromme tekstiviestillä, että numero on liitetty palveluun. 

Tilauksen peruuttaminen

Jos et halua vastaanottaa Sähkövahdin ilmoituksia, voit peruuttaa tilauksen joko Caruna Plussassa, lähettämällä puhelinnumeroon 18261 tekstiviestin STOP asiakasnumerosi käyttöpaikkanumerosi (maksaa normaalin tekstiviestin verran) tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Katso Caruna Plussan rekisteröitymisohje:

Näin Sähkövahti toimii

Saat viestit suunnitelluista ja yllättävistä sähkökatkoista haluamanasi ajankohtana, ja valintasi mukaan joko kännykkääsi tai sähköpostiisi. Lähetämme ilmoituksen sähkökatkosta keskijänniteverkossa. Muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista emme lähetä viestejä.

  • Voit valita, haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi.
  • Myös muut perheenjäsenesi voivat saada ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit määritellä ilmoituksen vastaanottajaksi vaikkapa talonvahtisi, kun olet itse poissa kotoa.
  • Jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme tiedon ainoastaan Sähkövahdilla.

Sähkövahti toimii mainiosti myös yrityskäytössä. Voit lisätä ilmoituksen vastaanottajaksi useita yhteystietoja.