Caruna Plussassa hoidat sähköasioitasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tarkkailla sähkön käyttöäsi, maksaa laskuja tai siirtää tarvittaessa maksupäivää.

Palvelu on käytettävissä niin tietokoneella kuin Caruna+ sovelluksena. Selaimessa palvelua voi käyttää millä tahansa laitteella.

Kun olet rekisteröitynyt, käyttäjätunnuksesi toimii niin tietokoneella kuin sovelluksessa. Voit myös kirjautua sisään verkkopankkitunnuksillasi oikeasta yläkulmasta ilman rekisteröitymistä.

Seuraa sähkön käyttöä

Voit tutustua omaan sähkön käyttöösi energiaseurannan avulla. Se näyttää kodin tai muun kiinteistön kulutuksen jopa tunnin tarkkuudella. Energiaseurannassa voit myös tarkistaa sinulle edullisimman sähkönjakelutuotteen.

Energianeuvontapalvelumme kautta saat sähköpostiisi tiedon, jos kotisi tai kesämökkisi sähkönkulutus on noussut selkeästi. Voit tutkailla tilannetta ja katsoa vinkkejä sähkökulutuksen suitsemiseksi Caruna+ sovelluksessa.

Tilaa sähkökatkoviestit kännykkääsi

Caruna Plussassa voit aktivoida itsellesi Sähkövahdin, jonka kautta ilmoitamme tulevista suunnitelluista sähkönjakelun keskeytyksistä ja vikatilanteista tekstiviestillä tai sähköpostiisi.

Hyödylliset linkit löytyvät helposti etusivulta

Tältä näyttää henkilöasiakkaan etusivu tietokoneella:

Ja tältä yritysasiakkaan etusivu:

Rekisteröidy helposti verkkopankkitunnuksilla

Uutta käyttäjätiliä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua palveluun käyttäjätunnuksellasi. Käyttäjätunnuksesi koostuu sähköpostiosoitteesta ja valitsemastasi salasanasta.

Henkilöasiakas

Voit rekisteröidä uuden käyttäjätunnuksen tai kirjautua palveluun ilman erillistä rekisteröitymistä verkkopankkitunnuksilla. Verkkopankkitunnuksilla varmistamme henkilöllisyytesi ja palvelun turvallisen käytön. Tunnistautuminen tehdään vain kerran.

Yritysasiakas

Tarvitset rekisteröitymistä varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksen. Tunnistautuminen palveluun hoituu omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Jos unohdit salasanasi, paina "Unohditko salasanasi?" -painiketta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi sekä sivulla kuvassa näkyvä varmistusteksti ja paina "Pyydä salasanan vaihtokoodi" -linkkiä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset vaihtamaan salasanasi.

Jos sinulla on lupa asioida Carunan sähköisissä palveluissa jonkun toisen henkilön tai esimerkiksi edustamasi taloyhtiön puolesta, rekisteröidy pankkitunnuksillasi Carunan sähköisiin asiointipalveluihin. Näet edustettavat asiakkuutesi omalla käyttäjätililläsi.

Jotta edustajuuden lisäys toimii, tulee molemmilla asiakkuuksilla olla oma tili Caruna Plussassa. Jos haluat antaa toiselle henkilölle luvan tarkastella tietojasi sekä muokata laskutustietojasi, käy päivittämässä edustajasi käyttäjätunnus käyttäjätilisi tietoihin.

Toimi seuraavasti:

  • Kirjaudu Caruna Plussaan verkkosivujemme oikeasta yläkulmasta löytyvästä kirjautumispainikkeesta
  • Valitse vasemmasta laidasta "Valtakirjat ja edustusoikeudet" -sivu ja paina omien tietojesi alta "Hallinnoi edustusoikeuksia" -painiketta
  • Lisää sinua edustavan henkilön käyttäjätunnus ja tallenna lisäys
  • Pyydä sinua edustavaa henkilöä hyväksymään edustajuus, jotta edustus aktivoituu