Caruna Plussassa hoidat sähköasioitasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tarkkailla sähkönkulutusta, maksaa laskuja tai siirtää tarvittaessa maksupäivää.

Maksuton palvelu on käytettävissä niin tietokoneella kuin Caruna+ sovelluksena. Selaimessa palvelua voi käyttää millä tahansa laitteella. Rekisteröidyttyäsi palveluun, voit käyttää samoja käyttäjätunnuksia niin tietokoneella kuin sovelluksessa.

Seuraa sähkön käyttöä

Sähkön kulutuksen seuranta onnistuu kätevästi Caruna Plussassa - katso ohjevideomme!

Voit tutustua omaan sähkön kulutukseesi seuraamalla sitä Caruna Plussan energiaseurannassa. Se näyttää sinulle kulutuksesi jopa tunnin tarkkuudella, ja voit samalla tarkistaa sinulle edullisimman sähkönjakelutuotteen.

Energianeuvontapalvelumme kautta saat sähköpostiisi tiedon, jos kotisi tai kesämökkisi sähkönkulutus on noussut selkeästi. Voit tutkailla tilannetta ja katsoa vinkkejä sähkönkulutuksen nousun suitsemiseksi Caruna+ mobiilisovelluksessa.

Vastaanota ilmoitukset sähkökatkoista kännykkääsi

Osana palvelua voit myös aktivoida itsellesi sähkövahdin, joka ilmoittaa sinulle tulevista suunnitelluista keskeytyksistä ja vikatilanteista tekstiviestillä tai sähköpostiisi.

Caruna Plussassa löydät hyödylliset linkit helposti etusivulta

Tältä näyttää Caruna Plussan etusivu tietokoneella:

Uutta käyttäjätiliä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua palveluun käyttäjätunnuksellasi. Käyttäjätunnuksesi koostuu sähköpostiosoitteesta ja valitsemastasi salasanasta.

Henkilöasiakas: Voit rekisteröidä uuden käyttäjätunnuksen tai kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla. Käytämme verkkopankkitunnuksia henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja palvelun turvallisen käytön takaamiseksi. Tunnistautuminen tehdään yhden kerran. Katso videolta ohjeet rekisteröitymiseen askel askeleelta.

Yritysasiakas: Tarvitset rekisteröitymistä varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksen. Tunnistautuminen palveluun hoituu omilla verkkopankkitunnuksillasi. Katso videolta ohjeet rekisteröitymiseen askel askeleelta.

Lataa Caruna+ App Storesta tai Google Play -kaupasta:

Lataa Caruna Plus AppStoresta    Lataa Caruna Plus Google Playsta

Jos olet unohtanut Caruna+ salasanasi, paina ”Unohditko salasanasi?”-painiketta kirjautumisnäkymässä. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi sekä sivulla kuvassa näkyvä varmistusteksti ja paina "Pyydä salasanan vaihtokoodi" -linkkiä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset vaihtamaan salasanasi.

Jotta edustajuuden lisäys toimii, niin tulee molemmilla asiakkuuksilla olla oma tili Caruna Plussassa. Jos haluat antaa toiselle henkilölle luvan tarkastella tietojasi, niin käy päivittämässä edustajasi käyttäjätunnus käyttäjätilisi tietoihin.

Toimi näin:

  • Kirjaudu Caruna Plussaan verkkosivuiltamme ylhäältä oikealta
  • Siirry vasemmasta laidasta kohtaan "Asiakastiedot ja sopimukset" ja paina omien tietojesi alta "Hallinnoi edustusoikeuksia"- painiketta
  • Lisää sinua edustavan henkilön käyttäjätunnus ja paina tallenna
  • Pyydä sinua edustavaa henkilöä hyväksymään edustajuus, jotta edustus aktivoituu

Jos sinulla on lupa asioida Carunan sähköisissä palveluissa jonkun toisen henkilön tai esimerkiksi edustamasi taloyhtiön puolesta, niin rekisteröidy pankkitunnuksillasi Carunan sähköisiin asiointipalveluihin. Näet edustettavat asiakkuutesi omalla käyttäjätililläsi.