Caruna Plussassa hoidat sähköasioitasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tarkkailla sähkönkulutusta, maksaa laskuja tai siirtää tarvittaessa maksupäivää.

Maksuton palvelu on käytettävissä niin tietokoneella kuin Caruna+ sovelluksena. Selaimessa palvelua voi käyttää millä tahansa laitteella. Rekisteröidyttyäsi palveluun, voit käyttää samoja käyttäjätunnuksia niin tietokoneella kuin sovelluksessa.

Seuraa sähkön käyttöä

Sähkön kulutuksen seuranta onnistuu kätevästi Caruna Plussassa - katso ohjevideomme!

Voit tutustua omaan sähkön kulutukseesi seuraamalla sitä Caruna Plussan energiaseurannassa. Se näyttää sinulle kulutuksesi jopa tunnin tarkkuudella, ja voit samalla tarkistaa sinulle edullisimman sähkönjakelutuotteen.

Energianeuvontapalvelumme kautta saat sähköpostiisi tiedon, jos kotisi tai kesämökkisi sähkönkulutus on noussut selkeästi. Voit tutkailla tilannetta ja katsoa vinkkejä sähkönkulutuksen nousun suitsemiseksi Caruna+ mobiilisovelluksessa.

Vastaanota ilmoitukset sähkökatkoista kännykkääsi

Osana palvelua voit myös aktivoida itsellesi Sähkövahdin, joka ilmoittaa sinulle tulevista suunnitelluista keskeytyksistä sekä vikatilanteista tekstiviestitse.

Caruna Plussassa löydät hyödylliset linkit helposti etusivulta

Caruna Plussan etusivu tietokoneelta näyttää tältä:

Uutta käyttäjätiliä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Henkilöasiakas: Voit rekisteröidä uuden käyttäjätunnuksen tai kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla. Käytämme verkkopankkitunnuksia henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja palvelun turvallisen käytön takaamiseksi. Tunnistautuminen tehdään yhden kerran. Katso videolta ohjeet henkilökäyttäjän rekisteröitymiseen askel askeleelta.

Yritysasiakas: Tarvitset rekisteröitymistä varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksen. Verkkopankkitunnistautuminen ei ole pakollista yritysasiakkaillemme. Katso videolta ohjeet yrityskäyttäjän rekisteröitymiseen askel askeleelta.

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua palveluun käyttäjätunnuksellasi. Käyttäjätunnuksesi koostuu sähköpostiosoitteesta ja valitsemastasi salasanasta.

Lataa Caruna+ App Storesta tai Google Play -kaupasta:

Lataa Caruna Plus AppStoresta    Lataa Caruna Plus Google Playsta

Jos olet unohtanut salasanasi

Mikäli salasana on unohtunut, paina ”Unohditko salasanasi?”-painiketta kirjautumisnäkymässä. Kirjoita tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi sekä sivulla kuvassa näkyvä varmistusteksti ja klikkaa "Pyydä salasanan vaihtokoodi" -linkkiä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset vaihtamaan salasanasi.

Jotta edustajuuden lisäys toimii, niin tulee molemmilla asiakkuuksilla olla oma tilinsä Caruna Plussassa. Jos haluat antaa toiselle henkilölle luvan tarkastella tietojasi, käy päivittämässä edustajasi käyttäjätunnus käyttäjätilisi tietoihin.

Toimi näin:

  • Kirjaudu Caruna Plussaan verkkosivuiltamme ylhäältä oikealta
  • Siirry vasemmasta laidasta kohtaan "Asiakastiedot ja sopimukset" ja paina omien tietojesi alta "Hallinnoi edustusoikeuksia"- painiketta
  • Lisää sinua edustavan henkilön käyttäjätunnus ja paina tallenna
  • Pyydä sinua edustavaa henkilöä hyväksymään edustajuus, jotta edustus aktivoituu

Jos sinulla on lupa asioida Carunan sähköisissä palveluissa jonkun toisen henkilön tai esimerkiksi edustamasi taloyhtiön puolesta, rekisteröidy pankkitunnuksillasi Carunan sähköisiin asiointipalveluihin. Näet edustettavat asiakkuutesi omalla käyttäjätililläsi...