Täytä Carunan yleistietolomake

Yleistietolomakkeella voit tehdä ilmoituksen sähköverkkoon kytkemisestä, pääsulakkeen muutoksesta tai oman tuotannon liittämisestä sähköverkkoon. Huom. Jos käyttöpaikan sulake pienennetään alle 63A, on epäsuora mittaus suoristettava.

Lomake tulee toimittaa hyvissä ajoin, vähintään kaksi (2) viikkoa ennen toivottua kytkemisajankohtaa. Huomioithan, että voimme kytkeä sähköliittymän verkkoon tai lisätä käyttöpaikalle uuden sähkömittarin vasta sen jälkeen, kun käyttöpaikalle on tehty sähkösopimus. Pyydä siis asiakastasi olemaan yhteydessä valitsemaansa sähkönmyyjään sähkösopimuksen tekemiseksi.

Pääset täyttämään lomakketta, kun kirjaudut ensin sähköurakoitsijoille tarkoitettuun asiointipalveluumme.

  • Rekisteröi yrityksesi asiointipalvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymistä varten tarvitset joko yrityksen tai henkilökohtaiset pankkitunnukset sekä voimassaolevan sähköpostiosoitteen ja Tukes-numeron.
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit lisätä yrityksellesi asiointipalvelussa muita käyttäjiä.
  • Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 0200 23222 (pvm/mpm) arkipäivisin klo 8-18.

Palvelemme urakoitsijoita arkipäivisin klo 8-16 Carunan numerossa 020 520 4560 (puhelumaksu 8,35 snt/puhelu + puhelut kiinteästä- ja matkapuhelinverkosta 16,69 snt/min). Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla:

Kohteen sijainti Sähköpostiosoite
Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi ja Joensuu urakoitsijatiimi1(at)caruna.fi
Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Kanta-Häme, Satakunta ja Pohjanmaa urakoitsijatiimi2(at)caruna.fi
Varsinais-Suomi, Koillismaa ja Lappi urakoitsijatiimi3(at)caruna.fi

Tuotannon verkkoon liittämistä koskevissa asioissa palvelemme joko puhelimitse asiakaspalvelustamme tai yhteydenottolomakkeella.