Täytä yleistietolomake

Täytä yleistietolomake

Täytä yleistietolomake

Yleistietolomakkeella voit tehdä ilmoituksen sähköverkkoon kytkemisestä, pääsulakkeen muutoksesta tai oman tuotannon liittämisestä sähköverkkoon.

Lomake tulee toimittaa hyvissä ajoin, vähintään kaksi (2) viikkoa ennen toivottua kytkemisajankohtaa. Huomioithan, että voimme kytkeä sähköliittymän verkkoon tai lisätä käyttöpaikalle uuden sähkömittarin vasta sen jälkeen, kun käyttöpaikalle on tehty sähkösopimus. Pyydä siis asiakastasi olemaan yhteydessä valitsemaansa sähkönmyyjään sähkösopimuksen tekemiseksi.

Pääset täyttämään lomakkeen, kun kirjaudut ensin sähköurakoitsijoille tarkoitettuun asiointipalveluumme.

  • Rekisteröi yrityksesi asiointipalvelun käyttäjäksi tästä. Rekisteröitymistä varten tarvitset joko yrityksen tai henkilökohtaiset pankkitunnukset sekä voimassaolevan sähköpostiosoitteen ja Tukes-numeron.
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit lisätä yrityksellesi asiointipalvelussa muita käyttäjiä tästä. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 0200 23222 (pvm/mpm) arkipäivisin klo 8―16.

Huom. Jos käyttöpaikan sulake pienennetään alle 63A, on epäsuora mittaus suoristettava.

Palvelemme urakoitsijoita arkipäivisin klo 8―16 Carunan verkkopalveluiden numerossa 020 5204 560 (puhelumaksu 8,35 snt/puhelu + puhelut kiinteästä- ja matkapuhelinverkosta 16,69 snt/min). Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla:

Kohteen sijainti Sähköpostiosoite
Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi ja Joensuu urakoitsijatiimi1@caruna.fi
Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa ja Kanta-Häme urakoitsijatiimi2@caruna.fi
Varsinais-Suomi, Satakunta, Pohjanmaa, Koillismaa ja Lappi urakoitsijatiimi3@caruna.fi

Tuotannon verkkoon liittämistä koskevissa asioissa palvelemme sähköpostitse osoitteessa tuotantokyselyt@caruna.fi.