Sähköä rakennuspaikalle - tilaa uusi sähköliittymä

Jotta voit liittyä sähköverkkoon ja saada sähköt kiinteistöllesi, tarvitset sähköliittymän. Ennen tilauksen tekemistä keskustele sähkönsuunnittelijasi kanssa tarpeisiisi sopivasta liittymäkoosta ja varmista, että sinulla on kiinteistötunnus ja asemapiirros.

Aloita uuden sähköliittymän tilaus valitsemalla rakennustyyppisi alla olevista vaihtoehdosta. Jos kaipaat neuvoja tilausta tehdessäsi, autamme sinua mielellämme chatissa.

{{getCurrentStepNumber()}}. {{getCurrentStepTitle()}}

{{controller.formConfig.translations.forms.extendedOrderForm.location.header[controller.model.connectionDetails.buildingType]}}

{{getCurrentStepNumber()}}. {{getCurrentStepTitle()}}

{{controller.formConfig.translations.forms.extendedOrderForm.information.header[controller.model.connectionDetails.buildingType]}}

{{getCurrentStepNumber()}}. {{getCurrentStepTitle()}}

Antamiesi tietojen perusteella tarjoamme sinulle seuraavia vaihtoehtoja sähköliittymäksi. Jos olet epävarma sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta, autamme sinua mielellämme chatissa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

{{getCurrentStepNumber()}}. {{getCurrentStepTitle()}}

Voit halutessasi luoda caruna.fi -käyttäjätunnuksen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi, jolloin osa tiedoista täydentyy automaattisesti. Jos olet jo Carunan asiakas ja rekisteröitynyt sähköisiin palveluihimme, voit hyödyntää olemassa olevia tunnuksia.

Tunnistaudu
throbber Created with Sketch.

{{getCurrentStepNumber()}}. {{getCurrentStepTitle()}}

Kiitos tilauksestasi! Vahvistamme sähköliittymän hinnan ja sähköverkkoon kytkennän ajankohdan liittymissopimuksella.

Saat tilauksestasi kopion sähköpostiosoitteeseen {{ controller.model.ownerPerson.contactDetails.email }}.

Saat tilauksestasi kopion sähköpostiosoitteeseen {{ controller.model.orderer.email }} (sekä liittymän omistajalle osoitteeseen {{ controller.model.ownerPerson.contactDetails.email }}).

Saat tilauksestasi kopion sähköpostiosoitteeseen {{ controller.model.ownerCompany.contactDetails.email }}.

Saat tilauksestasi kopion sähköpostiosoitteeseen {{ controller.model.orderer.email }} (sekä liittymän omistajalle osoitteeseen {{ controller.model.ownerCompany.contactDetails.email }}).

Aurinkopaneelit sinunkin katollesi?

Varaudu tulevaisuuteen ja aloita oman sähkön tuottaminen. Aurinkösähkö on ympäristöteko, joka on pitkäaikainen ja hyvä sijoitus.

Puuttuuko sinulta urakoitsija?

Ammattilaisen tekemänä voit olla varma sähköasennusten laadusta ja siitä, että työ on tehty turvallisesti ja kestävästi.

Muista sopia sähkösopimus

Muista tehdä sähkönmyyntisopimus viimeistään 14 vrk ennen toivottua sähköjen kytkentäajankohtaa.
Vertaile:
www.sahkonhinta.fi