Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista työpaikoista

Caruna haluaa olla nykyisille ja tuleville asiantuntijoillemme hyvä paikka kasvaa ja kehittyä. Työllämme on iso merkitys. Huolehdimmehan suomalaisen yhteiskunnan toimivuudesta joka päivä 24/7.

Caruna on sähkönjakelualan merkittävä osaamiskeskittymä. Alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa työskentely antaa erinomaiset edellytykset tiedon jakamiselle ja uuden oppimiselle. Tämä pohjautuu osaltaan siihen, että työntekijöistämme yli kahdella kolmesta on korkeakoulututkinto. Tutustu tästä tarkemmin henkilöstömme rakenteeseen

Erilaiset taustat ja osaamiset linkittyvät sujuvasti tekemiseen. Tuoreet valmistuneet tai opinnäytetöitään meille tekevät tuovat raikkaan tuulahduksen usealta tieteenalalta ja yhteiskunnasta.

Kannustamme oppimiseen ja tiedonjakoon

Kannustamme työntekijöitämme tekemään aloitteita ja hyödyntämään sisäisiä oppimismahdollisuuksia kuten vaikkapa työkiertoa. Halutessaan työkaveria pääsee varjostamaan ja sisäinen tehtäväkierto antaa uutta näkökulmaa työntekoon. Uskomme että itse tekemällä oppii parhaiten. Omat koulutuksemme syventävät muun muassa sähkötekniikan, työturvallisuuden ja esimiestyöskentelyn osaamista.

Caruna Akatemian luennot täydentävät sisäistä tiedonjakoa. Kaikille avoimilla luennoilla käsitellään laajasti Carunan liiketoimintaa, toimialaa ja työhyvinvointia. Kaikki carunalaiset voivat ehdottaa aiheita tai pitää itse luennon.

Työtä ja lepoa sopivassa suhteessa

Jokaisella carunalaisella on oikeus tasapainoiseen työ- ja perhe-elämään. Suurin osa meistä viettää virkeimmän ajan vuorokaudesta työpaikalla. Energiaa pitää jäädä myös vapaa-ajalle. Haemme tasapainoa työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen muun muassa Perheystävällinen työpaikka - hankkeen puitteissa.

Kilpailukykyiset edut ulottuvillasi

Työtekijöiltä tulleisiin työhyvinvointitoiveisiin pyritään vastaamaan kattavan palvelutarjonnan avulla. Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut, oman kuntosalin aktiviteetit, pilates ja jooga ovat suosituimpien joukossa. Carunalla on ollut useamman vuoden joukkue Kilometrikisassa ja kevät starttaakin työnantajan organisoimalla pyörähuoltotapahtumalla. Kesällä kaikilla carunalaisilla on myös mahdollisuus lunastaa kaupunkipyörä käyttöön.

Hyvä yhteishenki ilmenee työajan ulkopuolella erilaisina harrastetoimintoina. Intramme kautta saat helposti seuraa vaikkapa ratsastukseen, jalkapalloon tai teatteriin. Henkilöstökyselyissä olemme saaneet kiitosta erityisesti ilmapiiristä, hyvistä työkavereista ja  -ympäristöstä ja sekä joustavista työkäytännöistä.

Jonkin aikaa talossa oltuasi voit hakea Enerkemi-työpaikkakassan jäseneksi. Työterveyshuolto on lähellä ja asioit siellä kätevästi -tarvittaessa monikanavaisesti. Myös erikoislääkärien vastaanotolle pääsy onnistuu edullisesti.