Sähköverkko - Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme sitä

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme verkkoa siten, että se täyttää asiakkaidemme ja yhteiskunnan vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa.

Carunalla on käynnissä vuosikymmenen kestävä verkonparannushanke, jossa viemme sähköverkkoa maan alle säältä suojaan. Olemme sitoutuneet täyttämään sähkömarkkinalain tavoitteet vuoteen 2028 loppuun mennessä siten, että pystymme palauttamaan asiakkaille sähköt taajamissa kuudessa tunnissa ja haja-asutusalueilla 36 tunnissa.

Saneeraamme säälle häiriöaltista ja ikääntyvää verkkoa toimitusvarmuuden parantamiseksi. Lisäksi lisäämme verkkoon automatiikkaa, jolla sähköt saadaan palautettua vikatilanteessa nopeammin. Rakennamme myös jatkuvasti uutta sähköverkkoa, jotta voimme liittää uudet asiakkaat verkkoon.

Carunan työmaat kartalla

Toteutamme joka vuosi satoja verkonparannushankkeita eri puolilla verkkoaluettamme, jotta voimme parantaa ja vahvistaa sähköverkkoamme.

Klikkaa karttaa ja tutustu missä teemme töitä.

Anna palautetta työmaasta 

Voit antaa palautetta työmaasta karttapalvelussamme. Palaute voi koskea esimerkiksi työn jäljestä tai työmaan siisteydestä. Käsittelemme palautteesi mahdollisimman pian, jonka jälkeen alueella toimiva urakoitsija on sinuun yhteydessä.