Sähköverkko - Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme sitä

Rakennamme sähköverkkoa yhdessä eri toimijoiden, kuten teleoperaattoreiden, kanssa aina, kun mahdollista. Tutustu yhteisrakentamiseen!

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme verkkoa siten, että se täyttää asiakkaidemme ja yhteiskunnan vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa.

Carunalla on käynnissä vuosikymmenen kestävä verkonparannushanke, jossa viemme sähköverkkoa maan alle säältä suojaan. Olemme sitoutuneet täyttämään sähkömarkkinalain tavoitteet vuoteen 2028 loppuun mennessä siten, että pystymme palauttamaan asiakkaille sähköt taajamissa kuudessa tunnissa ja haja-asutusalueilla 36 tunnissa.

Saneeraamme säälle häiriöaltista ja ikääntyvää verkkoa toimitusvarmuuden parantamiseksi. Lisäksi lisäämme verkkoon automatiikkaa, jolla sähköt saadaan palautettua vikatilanteessa nopeammin. Rakennamme myös jatkuvasti uutta sähköverkkoa, jotta voimme liittää uudet asiakkaat verkkoon.

Toteutamme joka vuosi satoja verkonparannushankkeita, joihin voit tutustua kartalla.

Carunan työmaat kartalla

Toteutamme joka vuosi satoja verkonparannushankkeita eri puolilla verkkoaluettamme, jotta voimme parantaa ja vahvistaa sähköverkkoamme.

Anna palautetta työmaasta 

Alla olevan painikkeen kautta voit antaa palautetta työmaistamme - esimerkiksi työn jäljestä tai työmaan siisteydestä. Valitse aiheeksi verkonparannustyömaat.

Käsittelemme palautteesi mahdollisimman pian, jonka jälkeen alueella toimiva urakoitsija on sinuun yhteydessä.