Tietoa Carunasta

Huolehdimme sähkönjakelusta sekä ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säänkestävää sähköverkkoa noin 700 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Yli 87 300 kilometrin pituinen sähköverkkomme on 76 kertaa Suomen pituinen.

Tule meille töihin!

Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista keskikokoisten yritysten sarjassa. Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle.

Sähköverkko on yhteiskunnan selkäranka

Sään ääri-ilmiöiden lisääntyessä se on kovilla. Esimerkiksi Asta-myrskyn aikana laskettiin 6 000 salamaa ja se kaatoi yli puoli miljoonaa puuta. Rakennamme sähköverkkoa, jotta arkesi rullaa ja sinulla on turvallinen olo, myös tulevaisuudessa. Sinun sähkönsaantisi ratkaisee.

Turvallisuus ja ympäristö aina etusijalla

Työskentelemme luotettavasti ja vastuullisesti asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja omistajiemme kanssa suomalaisen yhteiskunnan hyväksi.

Carunan toimintaohje varmistaa, että meillä kaikilla carunalaisilla on samanlainen käsitys toimintatavoista ja eettisistä periaatteista. Toimintaohjetta noudatetaan kaikessa liiketoiminnassamme: yhtiön sisällä ja sidosryhmien sekä ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Jos huomaat, että toimintaohjettamme ei noudateta, voit raportoida siitä tällä lomakkeella.

Työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöpolitiikkamme (HSE-politiikka) määrittelee terveys- ja turvallisuusjohtamisen sekä ympäristötoimintamme periaatteet. HSE-politiikkamme koskee myös yhteistyökumppaneitamme ja kattaa koko hankintaketjumme.