Mina sidor

Mina sidor

Mina sidor

Logga in eller registrera nu!

Du kan använda tjänsten dygnet runt.

Mina sidor är en elektronisk tjänst för dig som vill sköta dina elärenden just precis då det passar dig bäst. På Mina sidor kan du följa med din elförbrukning, beställa larm om kommande elavbrott, granska och uppdatera dina kunduppgifter och fakturor.

Denna gratistjänst kan även användas på mobila enheter.

På första sidan ser du ett sammandrag över det nuvarande läget på ditt förbrukningsställe:

Hur löper elen på ditt område? Om elen löper normalt enligt våra uppgifter pekar tummen uppåt. Om det däremot uppstått ett problem med eldistributionen, pekar tummen nedåt. Om elen inte löper som den ska, trots att tummen visar uppåt, ber vi dig vänligen göra en felanmälan genom att antingen ringa oss eller fylla i den elektroniska blanketten för felanmälningar. Använd dock blanketten endast för icke-brådskande anmälningar.

Elförbrukningen på ditt förbrukningsställeDenna bild visar i realtid din elförbrukning på ditt förbrukningsställe. Om visaren pekar på grönt betyder det att din förbrukning inte överskridit +20 % i jämförelse med samma tidpunkt föregående år. Om din förbrukning däremot har stigit med 20 %, pekar visaren på rött. I så fall kan du mha. vår energiuppföljningstjänst kolla när det uppstått toppar i din elförbrukning.

Egen förbrukningHär ser du förbrukningen på ditt förbrukningsställe för hela den pågående månaden. Klicka på denna länk för att komma in på vår energiuppföljningstjänst där du kan granska mer detaljerad information om din elförbrukning.

FakturorHär kan du se dina tre senaste elöverföringsfakturor. Genom att klicka på ikonen för “Se äldre fakturor”, kan du även granska äldre fakturor.

AvtalHär ser du ditt giltiga nättjänstavtal. Om du har flera avtal, visas här högst tre stycken. Genom att klicka på länken nedan kan du ladda ner och spara all information om avtalen. Om du vill granska dina uppgifter mer i detalj ber vi dig klicka upp menyn längst upp till höger vid ditt namn.

Om du vill granska dina uppgifter mer i detalj ber vi dig klicka på menyn längst upp till höger vid ditt namn.

  • I menyn för Mina sidor kommer du åt webbplatsens första sida.
  • På sidan för Förbrukningsplatser kommer du åt information som har att göra med ditt förbrukningsställe samt din elförbrukning för den pågående månaden.
  • På sidan för Strömavbrott kan du se om eventuella elavbrott på ditt område påverkar ditt eget förbrukningsställe. På samma sida hittar du även annan nyttig information och olika länkar.
  • Vår Projektkarta ger dig en överblick över alla byggplatser på vårt nätområde. Här kan du kolla om vi är i färd med, eller om vi planerar, ett nätförbättringsprojekt på just ditt område!
  • Under Fakturor hittar du din senaste elöverföringsfaktura och dina faktureringsuppgifter. I tjänsten hittar du även alla andra fakturor fr.om. 1.9.2017. Om du vill ha information om äldre elöverföringsfakturor ber vi dig kontakta vår kundtjänst.
  • På sidan med Kunduppgifter hittar du information om ditt användarkonto. Här kan du även uppdatera dina kunduppgifter och byta lösenord.

Så här tar du i bruk Mina sidor

För att kunna trygga en skyddad tjänst använder vi oss av Tupas-identifiering som sker mha. bankkoder. Identifieringen sker endast en gång i samband med att du tar i bruk tjänsten.

  • Skapa ett nytt användarkonto. För att skapa ett nytt användarkonto behöver du en giltig e-postadress och dina bankkoder.
  • Skapa ett användarkonto genom att klicka på ikonen för din nätbank. Vänligen logga in och bekräfta ditt användarkonto mha. dina bankkoder.

Har du glömt ditt lösenord?

I så fall kan du beställa ett nytt lösenord till Mina sidor.

  • Klicka på länken ”Glömde du ditt lösenord”.
  • Fyll sedan i din e-postadress, ditt mobiltelefonnummer, samt texten i rutan och klicka på länken ”beställ kod för att återställa lösenord”. Därefter skickar vi dig e-post med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord.