Energiuppföljninstjänst
Gå till energiuppföljningstjänsten

Energiuppföljninstjänst

Du kan följa din konsumtion via energiuppföljningstjänsten med ett års, en månads, en veckas, en dags eller t.o.m. en timmes noggrannhet. Tjänsten hjälper dig att följa med mängden el du använder hemma samt hur du har lyckats med att förminska elkonsumtionen. Konsumtionsuppgifterna uppdateras till tjänsten under följande dagen.

I tjänsten kan du även jämföra priserna för de olika distributionsprodukterna. Jämförelsen hjälper dig att välja den billigaste produkten för dig. Du kan även granska mängden euron som betalts under t.ex. det begångna året samt granska fördelningen på din konsumtion ifall du har en två tids produkt i användning (t.ex. nattöverföring).

Utöver de ovannämnda funktionerna kan du även lägga in markeringar i kalendern, aktivera temperatur grafen på sidan om konsumtionen samt ladda ner konsumtionsuppgifterna uppdelat timvis.

Det är enkelt, behändigt samt smart att följa upp på elkonsumtionen, så börja din egna uppföljning redan idag genom att registrera dig till vår Mina sidor- tjänst! Energiuppföljningen är kostnadsfri och kan användas på finska, svenska och engelska runt om dygnet.

Ifall du behöver hjälp med användningen av tjänsten eller du har nåt du vill fråga om, så kan du kontakta oss t.ex. via vår chat- tjänst. Du kan finna chat- fönstret även om du loggat in på Mina sidor- tjänsten. Ifall ditt ärende inte är brådskande, så kan du även lämna oss ett bud genom vår kontaktblankett.

Så här börjar du följa din energikonsumtion!

Om du är kund hos Caruna

  • Börja med att registrera dig i Carunas e-tjänst. För registrering behöver du nätbankskoder och en giltig e-postadress. Om du registrerar som ett företag, kan du också använda ditt kundnummer och numret på ditt förbrukningsställe. Du hittar dessa på din elräkning.
  • Då du skapat dig ett användarnamn och lösenord kan du logga in i tjänsten.

Hur ger jag ombud till en annan användare i e-tjänsten

  • Logga in på vår e-tjänst
  • Tryck på ditt namn i höger övre hörn
  • Välj "användaruppgifter" och lägg in användarnamnet på din representant

Om du inte är kund hos Caruna

Ifall du har lov att använda Carunas e-tjänst istället för någon annan t.ex. ett husbolag du representerar, så kan du logga in med hjälp av dina bankkoder till tjänsten. Du ser alla uppgifter på de kunder som du fått lov att representerar via e-tjänsten. Ombudet skall aktiveras före du har tillgång till informationen.