Elektronisk självtjänst – Caruna+

I vår tjänst Caruna+ kan du sköta dina elärenden då det passar dig. Du kan följa med din elförbrukning, granska och uppdatera dina kunduppgifter samt bläddra i dina fakturor. Den avgiftsfria tjänsten kan användas också via mobilenhet och via Caruna+-applikationen. Efter att du registrerat dig i tjänsten kan du använda samma användarkonto både på webbsidan och i appen.

Ladda ner appen

Bekanta dig med energiuppföljning genom att logga in på vår Caruna+ -tjänst.

I vår tjänst kan du bekanta dig med din egen energiförbrukning

Du kan kontrollera din elförbrukning i energiuppföljning på Caruna+. Uppföljningstjänsten visar din förbrukning på upp till en timmes noggrannhet och du kan samtidigt kontrollera till exempel vilken elöverföringsprodukt som är den förmånligaste för dig.

Du an börja använda elvakten genom att logga in på vår tjänst.

Ta emot meddelanden om felsituationer via textmeddelande

Som en del av tjänsten kan du också aktivera elvaktstjänsten, som meddelar dig om felsituationer och kommande planerade avbrott via textmeddelande.

Så här ser Caruna+ framsida ut:

1. Navigera tjänsten genom sidobalken
2. De mest populära funktionerna i tjänsten 

Om du har frågor kring tjänsten eller dess ibruktagning, står vår chat-tjänst gärna till din tjänst.

Så här tar du i bruk tjänsten

För att skapa ett nytt användarkonto behöver du en fungerande e-postadress.

Personkund: Du kan registrera ett nytt användarnamn eller logga in i tjänsten med dina nätbankskoder. Vi använder nätbankskoder för att verifiera din identitet och för att garantera att tjänstens användningssäkerhet. Identifieringen görs en gång.

Företagskund: För registrering behöver du ditt kundnummer och förbrukningsställenummer. Från våra företagskunder krävs ingen nätbanksidentifiering.

Efter registreringen kan du logga in i tjänsten med ditt användarkonto. Ditt användarkonto består av din e-postadress och lösenordet du valt.

Om du har glömt ditt lösenord

Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på ”Har du glömt ditt lösenord?”-knappen i inloggningsvyn. Ange din e-postadress, ditt mobiltelefonnummer och den valideringstext som visas på bilden och klicka på länken "Be om kod för lösenordsändring". Du får en länk till din e-post och via den kan du byta ditt lösenord.