Huvudprisets vinnare i vår e-fakturakampanj har valts ut – en Tesla för en vecka och ett hotellveckoslut på ett lyxhotell.

NYHETER

18.07.2018 kl. 14:37
Snabb, enkel, trygg, miljövänlig – e-faktura

Deltagarna i kampanjen underlättade sin vardag genom att byta ut pappersfakturan till en e-faktura. Kampanjen verkställdes 2.4–30.6. Alla Carunas kunder fick delta i kampanjen, även de som hade e-faktura i bruk redan från tidigare.

I april och maj utlottade vi utöver huvudpriset även Helkamas Aino- och Oiva-cyklar enligt vinnarens val och i juni utlottade vi en Helkamas XE10 elcykel bland alla som ingått ett e-fakturaavtal och uppdaterat sina kontaktuppgifter. Två av cyklarna reste till Esbo och en till Joensuu.

Vi tackar Tesla för att de erbjudit huvudpriset för e-fakturakampanjen. Utlottningens huvudpris grundade sig på vårt mål att främja klimat- och energipolitik. Vi har förbundit oss till FN:s program för hållbar utveckling: mer om saken kan du läsa på våra webbsidor.

I slutet av kampanjen blev ägare av en Tesla för en vecka Carunas nätkund Matias från Träskända. Caruna och Tesla gratulerar vinnaren!

Dela artikeln
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon