Gör en ekogärning och övergå från pappersfaktura till e-faktura – du kan vinna en elcykel!

NYHETER

01.07.2021 kl. 08:00
Miljön tackar dig om du väljer e-fakturan. En e-faktura behöver varken skrivas ut, transporteras eller återvinnas, så det genereras mycket mindre koldioxidutsläpp och avfall.

E-fakturan är en faktura i elektronisk form som du får till din nätbank. Det går lätt och snabbt att betala när du inte behöver skriva in siffrorna på fakturan vid betalningen. Det räcker med att godkänna betalningen. Du får även en påminnelse via sms när förfallodagen är nära, så du slipper glömma att betala fakturan.

E-fakturorna är lätta att arkivera och sparar utrymme i ditt returpapperskärl. Och inte nog med det, att övergå till e-fakturan är lätt som en plätt!

E-faktura är en ekogärning

Miljön tackar dig om du väljer e-fakturan. En e-faktura behöver varken skrivas ut, transporteras eller återvinnas, så det genereras mycket mindre koldioxidutsläpp och avfall.

Gör så här - och vinn en elcyckel!

Mellan alla personkunder som bytt pappersfakturan till den ekologiska e-fakturan före den 31.10.2021 utlottar vi en centermonterade E-Jopo-elcykel (värde 1 899 €) med vilken du rör dig enkelt och miljövänligt.

Så här går det:

  1. Gå till adressen caruna.fi/carunaplus.
  2. Ange ditt lösenord om du redananvänder tjänsten eller logga in med dinanätbankskoder om du är en ny användare.
  3. Gå till Kunduppgifter och avtal och välj ekologisk e-faktura.
  4. Godkänn e-fakturaförslaget från Caruna i din nätbank (du får det inom några dagar).

Så här enkelt går det! Du kan ingå ett e-fakturaavtal även direkt i din nätbank – även på detta sätt deltar du i utlottningen.

Mer specifika regler för utlottningen hittar du här.

Caruna+ tjänsten
Kaksi henkilöä sähköpyöräilee.
Dela artikeln
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon