Nyhetsrum

Carunas webbsidor har förnyats

Carunas webbsidor har förnyats

De nya webbsidorna är redigare och mer användarvänliga.

Carunas nya webbsidor har nu lanserats. De nya webbsidorna har en redigare struktur och en ny effektiv sökmotor.

”Vi ville att våra webbsidor skulle vara mer användarvänliga och lätta att hitta. Nu hoppas vi att våra webbsidor ska fungera så bra och intuitivt som möjligt för våra kunder och andra som besöker webbplatsen”, säger Suvi Lavikainen, kommunikationschef vid Caruna. 

Navigeringen har förenklats och webbplans struktur är nu lättare. Nyheter, pressmeddelanden och övriga aktuella artiklar finns i fortsättningen under en gemensam rubrik som heter Nyhetsrum. Denna sida har fått en ny första sida och en effektivare sökfunktion som hjälper att hitta rätt artikel i Carunas arkiv.

”Nu kan man leta efter och se på allt innehåll på basis av kategori, år eller tema”, berättar Lavikainen. 

Därtill kommer hela webbsidans första sida att uppdateras så att den tjänar våra besökares intressen allt bättre. De populäraste teman kommer att lyftas fram både på första sidan och i navigationsbalken. 

Under det följande arbetsskedet kommer Caruna att utveckla även en vy för Carunas inloggade kunder som vill följa med bl.a. sina elavtal och uppgifter om energiförbrukning på ett smidigare sätt. 

”Våra webbsidor besöks årligen av över en miljon besökare. Vi önskar att var och en av dem enkelt hittar det de letar efter“, avslutar Lavikainen.

caruna.frontendBundle.layout.readMore

20.10.2017
Markägare arrow-right