Caruna utnämner Anne Pirilä till direktör för kommunikation och samhällsrelationer

Caruna utnämner Anne Pirilä till direktör för kommunikation och samhällsrelationer

Elöverföringsbolaget Caruna utnämner SVM Anne Pirilä till direktör för kommunikation och samhällsrelationer samt medlem av Carunas ledningsgrupp från och med 5.2.2018. Pirilä övergår till sin tjänst från intressebevakningsorganisationen Skogsindustrin rf, i vilken hon medverkat som kommunikationsdirektör sedan år 2011. Tidigare har hon arbetat som direktör för kommunikation och investerarrelationer vid Rautaruukki och Ahlstrom.

"Det är fint att få Anne Pirilä med i vårt team. Hennes gedigna erfarenheter av mångsidiga kommunikationsuppdrag och samhällspåverkan ger oss den kunnighet och energi vi behöver just nu då Caruna förnyas och den miljö vi lever i står i konstant förändring", säger Carunas verkställande direktör Tomi Yli-Kyyny.

"Verksamhetsmiljön och verksamhetsmodellerna för energibranschen förändras kraftigt just nu. Caruna vill aktivt delta i den utveckling och tillväxt som branschen genomgår. Detta förutsätter att bolaget ökar sin kommunikation och dialog med kunder och andra intressegrupper", säger Anne Pirilä, blivande direktör för kommunikation och samhällsrelationer vid Caruna.