Till arbetssökande

Caruna som karriärval

Caruna som karriärval

Vi är Finlands ledande elöverföringsbolag. Vi sprider positiv energi till våra kunder och till varandra i vårt dagliga arbete.

Hos oss arbetar ungefär 280 specialister på elöverföring. Alla som jobbar vid Caruna har sitt eget sakområde men vi har ett gemensamt mål om att erbjuda smidig elförsörjning åt finländare. Som arbetare vid Caruna har du möjlighet att utveckla dina färdigheter och lära dig nytt.

Vi erbjuder mångsida arbetsmöjligheter och omväxlande karriärstigar. Utöver en god utbildning och erfarenhet uppskattar vi en fördomsfri attityd och initiativtagande.

Med hjälp av arbetarhälsa och olika belöningssystem vill vi stöda våra arbetares välmående i arbetet och på fritiden. Vi satsar på arbetarnas välmående bl.a. med att investera i hälsovårdstjänster, motions- och lunchförmåner samt flexibla arbetstider.

Kom och bli en av oss om du är pigg på att sprida positiv energi!

Lediga tjänster

Här kan du bekanta dig med våra lediga tjänster och lämna din ansökning. Om du har några frågor om våra lediga tjänster eller hur din ansökan gått framåt når du oss enklast per e-post: rekrytointi@caruna.fi.

Vi sparar ansökningar till våra lediga tjänster 24 månader. Du kan själv definer hur länge din ansökning är i kraft.

Du kan lämna in en öppen ansökan per e-post till rekrytointi@caruna.fi. Vi sparar öppna ansökan i sex månader.