Sambyggnad av fiberoptik och elnät

Valokuidun yhteisrakentaminen meneillään

När det är möjligt bygger vi elnätet tillsammans med andra aktörer. Sambyggnad av elnät är ett förnuftigt alternativ för både miljö och medborgare, eftersom det i bästa fall räddar invånarna i regionerna från upprepade utgrävningar som påverkar vardagen och minskar belastningen på miljön.

Det moderna samhället grundas på datakopplingar av bra kvalité, bred användning av datateknik och säker elöverföring

Genom sambyggnad kan vi också garantera detta för flera småhusområden och ännu miljövänligare. Fiberoptik ger den snabbaste internetanslutningen till området med hastigheter upp till 1 000 megabit, vilket möjliggör bästa möjliga digitala tjänster.

Med fiberoptik kan invånare och företag i området få njuta av till exempel alla nya internet-, tv-, video-, kommunikations- och hälsotjänster.

Kontakta Valokuitunen om du är intresserad av en modern och pålitlig internetanslutning

Caruna bygger optisk fiber i sydvästra Finland med sin partner Valokuituen. Om du bor i detta område kommer du att kunna få en fast internetanslutning när du flyttar elnätet under jord.

Caruna-entreprenören ansvarar för utformning, konstruktion och installation av grävmaskinvägen för fiberoptiska nätverk. En Caruna-entreprenör ser till att planera och utföra byggarbetet som sker på kundens gård och i hens hem.

Valokuitunen ansvarar för försäljning av Caruna-byggd snabb fiberoptikkoppling. De skall berätta om att skaffa bredbandet inom områden där fiberoptik byggs. Om fiberoptik är tillgänglig för dig kommer Valokuitunen att skicka dig ett brev eller kort med mer information angående.