Tarvitsen sähköä

Keskijänniteliittymä

Tilaa sähköliittymä >

Onko sähkönkäyttötarpeesi suurta?

Keskijänniteliittymä sopii suureen sähkönkäytön tarpeeseen. Keskijänniteliittymällä ei ole varsinaista liittymisjohtoa, vaan liittymismaksu sisältää kaapeloinnin liittyjän omaan muuntamoon saakka.

Kun tiedät tarvitsevasi keskijänniteliittymää, ota hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Näin tilaat keskijänniteliittymän

  • Keskijänniteliittymän tilausta varten tarvitset sähkösuunnitelman. Sen laatiminen ja toimittaminen meille on valitsemasi sähköurakoitsijan vastuulla. Urakoitsijan tehtäviin kuuluu myös tarvittavan muuntamon rakentaminen kiinteistön alueelle ja sen turvallisuusmääräyksistä sekä käyttöönottotarkistuksesta huolehtiminen. Tarkastuspöytäkirja on toimitettava meille viimeistään siinä vaiheessa, kun kohdetta ollaan liittämässä sähköverkkoon.
  • Kun olemme tarkistaneet ja hyväksyneet urakoitsijasi laatiman sähkösuunnitelman ja siihen liittyvät dokumentit, on aika tehdä liittymissopimus. Sopimuksen teet helposti sivun oikean reunan 'Tilaa sähköliittymä' -linkin kautta.

 

Muista sopimukset!

Käsiteltyämme tilauksesi lähetämme sinulle liittymissopimuksen. Sopimus tulee voimaan, kun olemme vastaanottaneet allekirjoittamasi sopimuskappaleen. Lisäksi tarvitset sopimukset sähkön siirrosta (sähköverkkosopimus) ja sähkön myynnistä. Sähköverkkosopimus tehdään aina paikallisen verkkoyhtiön kanssa, sähkön myyjän voit valita itse. Sähkönmyyjiä voit vertailla esimerkiksi sahkonhinta.fi-palvelussa.

Aloitamme kaapelin rakentamisen tontillasi sijaitsevaan muuntamoon sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet allekirjoittamasi liittymissopimuksen. Kaapelin reitti kiinteistön alueella suunnitellaan yhteistyössä urakoitsijasi kanssa. Lopuksi urakoitsijasi huolehtii kohteen kytkemisestä sähköverkkoon. Kytkentätilaus tehdään yleistietolomakkeella, tilaus on jätettävä meille hyvissä ajoin - vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua kytkemisajankohtaa.