Haluan purkaa tai irtisanoa sähköliittymän

Sähköliittymän purkaminen

Siirry tilauslomakkeelle >

Mitä sähköliittymän purkamisessa tapahtuu?

Kun purat sähköliittymän, katkaisemme sähkönsyötön ja poistamme sähkömittarin. Tarvittaessa puramme lisäksi liittymää syöttävän sähköverkon osan. Liittymän purun yhteydessä tarkistamme onko liittymissopimuksella palautuskelpoisia liittymismaksuja. Palautamme mahdollisen palautuskelpoisen liittymismaksun osan, josta on vähennetty liittymän purkukulut. Purkukulut voivat olla enintään yhtä suuret kuin palautuskelpoinen liittymismaksu. Perusmaksu ja kulutettu energia veloitetaan normaalisti mittarin poistoon saakka. Liittymän irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Ennen kuin teet ilmoituksen liittymän purkamisesta, on tärkeää että selvität etukäteen liittymätunnuksen ja liittymän koon liittymissopimuksesta. Saat tarvittaessa nämä tiedot asiakaspalvelustamme.

Liittymän purkaminen aloitetaan, kun olet hyväksynyt irtisanomissopimuksen ja palauttanut sen meille allekirjoitettuna. Poistamme liittymän sähkömittarin ja katkaisemme sähköt kuukauden sisällä siitä, kun sopimus on palautunut meille. Lähetämme sinulle väliaikatietoa liittymän purkamisen edistymisestä ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon.

Jos haluat ottaa liittymän uudelleen käyttöösi,  tulee sinun tehdä uusi liittymissopimus kanssamme. Uudesta sähköliittymästä veloitamme kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen liittymismaksun.

Sähköliittymän purku vaihe vaiheelta