Tilaa muita sähköverkon muutostöitä

Sähköverkon muutostyöt

Tilaa muita sähköverkon muutostöitä

Pyydä tarjous

Jos haluaisit muuttaa Carunan omistuksessa olevan sähköverkon sijaintia, pyydä muutostyöstä tarjous oheisella lomakkeella. Kerro meille mahdollisimman tarkasti, mitä haluat muutettavan ja millaiseksi. On tärkeää, että teet tarjouspyynnön heti suunnittelun alkuvaiheessa, koska tarjouksen laatiminen edellyttää usein aikaa vievää esisuunnittelua.

Jos toivomasi muutos on mahdollista toteuttaa, saat meiltä kirjallisen tarjouksen muutostyöstä kuuden viikon sisällä. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, varaa lisäksi varsinaiselle muutostyölle aikaa vähintään kahdesta kolmeen kuukautta. Muutoksen hinta ja toteutusaika lasketaan aina tapauskohtaisesti ja löydät ne sinulle lähetettävästä tarjouksesta.

Siirry tilauslomakkeelle

Mittarin poistaminen

Mittarin poistolla tarkoitetaan sähköverkkoyhtiön mittarin poistoa. Selvitä ensin, onko poistettava mittari sähköliittymäsi ainoa sähkömittari. Jos se on kiinteistön ainoa mittari, sähkön liittymissopimus joko irtisanotaan tai laitetaan ylläpitoon. Lue lisää näistä vaihtoehdoista.

Voit tilata mittarin poiston oheisella lomakkeella, jos siihen liitetty sähkölaitteisto on jatkossa tarpeeton. Jos sähkölaitteisto jää käyttöön ja haluat siirtää sen kulutuksen toisen mittarin taakse, tarvitsemme sähköurakoitsijaltasi yleistietolomakkeella tilauksen mittarin poistosta. Poistamme mittarin aina maksutta.

Mittarinpoisto vaihe vaiheelta

Ennen kuin mittari poistetaan, on hyvä selvittää, onko poistettava mittari liittymäsi ainoa sähkömittari. Jos näin on, irtisano liittymä kokonaan tai laita se ylläpitoon. Lue lisää liittymän irtisanomisesta ja ylläpitoon laittamisesta.

Jos liittymälläsi on useampi mittari, joiden kulutukset haluat yhdelle mittarille, ota yhteyttä sähköurakoitsijaasi.

  • Kun olette sähköurakoitsijasi kanssa käyneet muutostarpeet läpi, tee meille muutosilmoitus tämän sivun "Siirry tilauslomakkeelle" -painikkeen kautta. Tarvittaessa sähköurakoitsijasi tekee meille tilauksen mittarin poistamisesta.
  • Poistamme mittarin keskuksesta kahden viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
  • Lähetämme sähköurakoitsijallesi sähköpostitse kopion lähettämästään yleistietolomakkeesta. Sähköurakoitsijasi saa meiltä myös tekstiviestin, kun olemme tilanneet työn yhteistyöurakoitsijaltamme.