Sähköverkon muutostyöt

Liitä sähkömittariin uusi mittauskohde

Lisämittarin asennus

Jos kiinteistölläsi sijaitsee useampi kuin yksi mittauskohde, kuten rakennus tai huoneisto, joiden sähkönkulutusta haluat jatkossa mitata erikseen, tarvitset jokaiselle mittauskohteelle oman sähkömittarin. Uuteen mittauskohteeseen tuodaan sähkömittari, jonka mittaamasta kulutuksesta laskutetaan erikseen. Tällöin puhutaan lisämittauksesta. Uusi sähkömittari asennetaan samaan sähköpääkeskukseen sähköliittymän muiden mittareiden kanssa.

Sähköurakoitsijasi auttaa selvittämään, mitä uuden mittauskohteen lisääminen edellyttää sähkölaitteistoltasi. Kun urakoitsijasi on tehnyt tarpeelliset muutokset sähkölaitteistoosi, hän tilaa meiltä uuden mittarin yleistietolomakkeella.

Muistathan tehdä ajoissa sähkön myyntisopimuksen haluamasi sähkön myyjän kanssa, jotta tilauksesi etenee ilman viiveitä, ja voimme kytkeä sähköt. Teemme sinulle verkkopalvelusopimuksen, kun saamme tiedon solmimastasi sähkönmyyntisopimuksesta.

Uuden mittauskohteen lisääminen vaihe vaiheelta

  • Oma sähköurakoitsijasi tarkistaa sähkölaitteistosi mahdolliset muutostarpeet uuden mittauskohteen lisäämiseksi
  • Sähköurakoitsijasi tekee meille asennustilauksen yleistietolomakkeella
  • Lähetämme sähköurakoitsijallesi sähköpostitse kopion hänen lähettämästään yleistietolomakkeesta. Sähköurakoitsijasi saa meiltä myös tekstiviestin, kun olemme tilanneet työn yhteistyöurakoitsijaltamme.
  • Tee sähkönmyyntisopimus valitsemasi sähkönmyyjän kanssa. Ilmoitamme sinulle uuden mittauskohteen käyttöpaikkatunnuksen, kun tilaus on saapunut meille ja olemme saaneet tiedon mittauskohteen osoitteesta.
  • Sähkösopimuksen ollessa kunnossa, asennamme uuden mittarin käyttöösi kahden viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta