Muuta sulakekoko oikeaksi, vältä sulakkeen palaminen

Oikealla pääsulakekoolla varmistat, että sulake ei pala, vaikka kaikki sähkölaitteet olisivat päällä. Sulakekoon muutokseen tarvitset aina sähköurakoitsijan, joka selvittää tarvitsemasi sulakekoon, vaihtaa tarvittaessa sulakepohjat ja sulakkeet, ja on yhteydessä sähkönsiirtoyhtiöön. Kun olemme saaneet tiedon sulakekoon muutoksesta, vaihdamme sopimuksellesi uuden sähkönsiirtotuotteen.

Käytössäsi oleva pääsulakekoko saa olla korkeintaan liittymisoikeutesi suuruinen. Voit tarkistaa sen liittymissopimuksestasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos sulakekoko suurenee, tarkista riittääkö liittymisoikeutesi ja suurenna myös sitä tarpeen mukaan. Jos käytössäsi olevat sulakkeet ovat liian suuret suhteessa käyttöön, sulakeen pienentämistä kannattaa harkita. Sulakekoolla voi olla vaikutus maksamaasi sähkönsiirtohintaan. 

Jos sähköliittymääsi pitää suurentaa, ota yhteyttä omaan sähköurakoitsijaasi.

Tilaa henkilöasiakkaan muutostöitä sähköliittymälle kirjautumalla Caruna+ -palveluun sivun oikeasta yläkulmasta. Yritysasiakkaan muutostyöt voit tilata soittamalla asiakaspalveluumme

Etsitkö sähkömiestä?

Kurkkaa Löydä sähkömies -sivulle!