Tilaa meiltä sähköliittymä määräajaksi

Sähköliittymä määräajaksi

Määräaikainen sähköliittymä soveltuu märäaikaiseen sähkönkäyttöön kuten työmaan sähköistämiseen tai rakentamisen ajaksi.

Saatat tarvita määräaikaista sähköliittymää esimerkiksi silloin, kun pysyvän sähköverkon rakentaminen on vielä kesken, tai jos tarvitset esimerkiksi rakennusvaiheessa enemmän sähköä kuin lopullisessa sähköliittymässäsi. Sähköurakoitsijasi rakentaa määräaikaisen sähköverkon, asentaa sähkökeskuksen ja tilaa kytkennän yleistietolomakkeella.

Näin saat määräaikaisen sähköliittymän käyttöösi

  • Täytä tilauslomake tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös sopia oman urakoitsijasi kanssa, että hän tekee tilauksen puolestasi.
  • Kun olet todennut yhdessä asiakaspalvelumme kanssa määräaikaisen sähköliittymän tarpeen, selvitämme kanssasi sähköistettävän kohteen sijainnin ja sähköliittymäkoon, tarkastamme verkon arvot sekä määritämme liittymispisteen.
  • Mikäli toivomaasi liittymäkokoa ei ole mahdollista liittää verkkoon, selvitämme muut vaihtoehdot. Vaihtoehtoja ovat pienempi liittymä, aggregaatti tai pysyvä sähköliittymä. 
  • Jos toivomasi liittymä on liitettävissä verkkoon, urakoitsijasi hoitaa seuraavat työvaiheet. Urakoitsijasi rakentaa väliaikaisen verkon, asentaa keskuksen sekä tilaa meiltä verkkoonkytkennän ja mittaroinnin.
  • Määräaikaisen liittymän toimitusaika on kaksi viikkoa siitä, kun olemme vastaanottaneet urakoitsijasi lähettämän kytkentätilauksen. Muistathan tehdä sähkön myyntisopimuksen haluamasi sähkönmyyjän kanssa, jotta voimme kytkeä liittymän sähköverkkoon.

Määräaikaisen sähköliittymän hinta

Laskutamme määräaikaisesta sähköliittymästä hinnastomme mukaisen maksun työmaa-/tilapäiskeskuksen mittaroinnista, kytkennästä ja irrotuksesta (yksi kaapeli). Käyttäessäsi määräaikaista sähköliittymää on siirtotuotteena Yleissiirto, ja siirron perusmaksun veloitamme kaksinkertaisena.

Määräaikainen liittymä on aina määräaikainen eikä sitä varten allekirjoiteta erillistä liittymissopimusta. Sopimus voidaan tehdä korkeintaan kahdeksi vuodeksi.