Tilaa meiltä sähköliittymä määräajaksi

Määräaikainen sähköliittymä soveltuu määräaikaiseen sähkönkäyttöön kuten työmaan sähköistämiseen tai rakentamisen ajaksi.

Saatat tarvita määräaikaista sähköliittymää esimerkiksi silloin, kun pysyvän sähköverkon rakentaminen on vielä kesken, tai jos tarvitset esimerkiksi rakennusvaiheessa enemmän sähköä kuin lopullisessa sähköliittymässäsi.

Sähköurakoitsijasi rakentaa sähköverkon, asentaa sähkökeskuksen ja tilaa meiltä sähköverkkoon kytkennän.

Näin saat määräaikaisen sähköliittymän käyttöösi

Määräaikaisen liittymän toimitusaika on kaksi viikkoa siitä, kun olemme vastaanottaneet urakoitsijasi lähettämän kytkentätilauksen.

Muistathan tehdä sähkönmyyntisopimuksen haluamasi sähkönmyyjän kanssa, jotta voimme kytkeä liittymän sähköverkkoon.

  • Täytä tilauslomake tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös sopia oman urakoitsijasi kanssa, että hän tekee tilauksen puolestasi.
  • Kun olet todennut yhdessä asiakaspalvelumme kanssa määräaikaisen sähköliittymän tarpeen, selvitämme kanssasi sähköistettävän kohteen sijainnin ja sähköliittymäkoon, tarkastamme verkon arvot sekä määritämme liittymispisteen.
  • Jos toivomaasi liittymäkokoa ei ole mahdollista liittää verkkoon, selvitämme muut vaihtoehdot. Vaihtoehtoja ovat pienempi liittymä, aggregaatti tai pysyvä sähköliittymä. 
  • Jos toivomasi liittymä on liitettävissä verkkoon, urakoitsijasi hoitaa seuraavat työvaiheet: määräaikaisen sähköverkon rakentamisen, sähköpääkeskuksen ja mittarin asentamisen sekä tilauksen sähköverkkoon kytkemiseksi.

Määräaikaisen sähköliittymän hinta

Laskutamme määräaikaisesta sähköliittymästä hinnastomme mukaisen maksun työmaa-/tilapäiskeskuksen mittaroinnista, kytkennästä ja irrotuksesta (yksi kaapeli). Käyttäessäsi määräaikaista sähköliittymää on siirtotuotteena Yleissiirto, ja siirron perusmaksun veloitamme kaksinkertaisena.

Määräaikainen liittymä on aina määräaikainen eikä sitä varten allekirjoiteta erillistä liittymissopimusta. Sopimus voidaan tehdä korkeintaan kahdeksi vuodeksi.