Omat sivut sähköinen itsepalvelu

Kirjaudu tai rekisteröidy vaikka heti!

Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Carunan Omat sivut -palvelussa hoidat sähköasiasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tarkkailla sähkönkulutusta, katsella tai päivittää asiakastietoja sekä selata laskuja.

Maksuton palvelu on käytettävissä myös mobiililaitteella.

Näin otat Omat sivut -palvelun käyttöösi

Käytämme palvelun käyttöön ottamisessa Tupas-tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, jotta voimme taata palvelun turvallisen käytön. Tunnistautuminen tehdään vain kerran.

 • Luo uusi käyttäjätili. Uutta käyttäjätiliä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnuksesi.

Katso ohjevideo Omat sivut -palvelun käyttöönottoon yllä!

Aloitussivulta näet koosteen tämän hetkisestä tilanteesta sähkönkäyttöpaikallasi:

Sähkönjakelun tilanneJos sähkönjakelu on tietojemme mukaan kunnossa, peukku osoittaa ylöspäin. Jos sähkönjakelussa on vika, peukku osoittaa alaspäin. Mikäli sähkönjakelu ei ole kunnossa, vaikka peukku näyttäisi niin, voit tehdä meille vikailmoituksen soittamalla tai vikailmoituslomakkeella. Lomakkeella pyydämme ilmoittamaan kiireettömät ilmoitukset.

Sähkönkulutuksen tilanneKuva kertoo sähkönkulutuksen ajantasaisen tilanteen omalla sähkönkäyttöpaikallasi. Jos viisari on vihreällä, se tarkoittaa, että kulutuksesi ei ole noussut yli 20 prosenttia edellisvuoden samaan ajankohtaan verrattuna. Jos kulutus on noussut vertailuhetkestä yli 20 prosenttia, viisari osoittaa punaista. Painamalla "Energiaseuranta"-kuvaketta, pääset palveluun katsomaan tarkempia kulutustietojasi.

Oma kulutusNäet sähkönkäyttöpaikan kuluvan kuukauden sähkönkulutustiedon. Tarkemmat sähkönkulutustiedot löydät "Energiaseuranta"-kuvakkeen takaa.

Laskut. Etusivulla näet kolme viimeisintä lähetettyä sähkönjakelulaskua. Muut laskut löydät, kun klikkaat "Katso vanhemmat laskut" -kuvaketta.

SopimuksetTäältä näet voimassa olevat sopimuksesi. Jos sopimuksia on useita, näytämme etusivulla niistä kolme. Palvelusta voit ladata ja tallentaa sopimuksiasi koskevat tiedot.

Valikko

Klikkaa sivun yläoikealta oman nimesi kohdalta esiin valikko, josta pääset tarkastelemaan kaikkia tietojasi ja näkymiä tarkemmin.

 • Etusivu - Pääset palvelun aloitussivulle.
 • Asiakastiedot - Voit päivittää omia asiakastietojasi kuten yhteystietojasi sekä postiosoitettasi.
 • Sopimukset - Täältä näet voimassaolevat sopimuksesi ja voit myös päivittää sopimuksesi laskutusrytmiä.
 • Laskut - Näet sähkönjakelulaskusi ja saat auki laskun näköiskopion. Voit maksaa laskusi suoraan palvelusta tai pyytää laskuille eräpäivän siirtoa. Palvelusta löytyvät laskut puolentoista vuoden ajalta. 
 • Käyttöpaikat - Näet omat sähkönkäyttöpaikkasi tiedot sekä kuluvan kuukauden sähkönkulutuksen.Häiriötilanteet - Löydät tiedon, mikäli jokin sähkönkäyttöpaikoistasi on käynnissä olevan sähkönjakeluvian piirissä. Sivulta voit myös tilata ilmoitukset sähkönjakeluhäiriöistä tai muokata voimassaolevia lähetystietoja.
 • Projektikartta - Pääset tarkastelemaan verkkoalueidemme työmaiden tietoja. Katso, onko juuri sinun alueellasi käynnissä tai suunnitteilla verkonparannustyö!
 • Yhteydenotto- ja tilauslomakkeet - Tarvitsetko apua tai haluatko tilata jonkin palvelun meiltä? Se onnistuu täältä!
 • Käyttäjätilin asetukset - Voit vaihtaa tilisi salasanan täältä.
 • Valtakirjat - Hoitaako joku muu sähkönsiirtoasioitasi? Yksityisasiakkaana voit valtuuttaa toisen henkilön tai yrityksen hoitamaan asioita kanssamme puolestasi.

Energiaseuranta

Omat Sivut-palvelusta löytyy asiakkaille suunniteltu Energiaseuranta, josta pystyt seuraamaan sähkön kulutustasi. Täällä voit myös esimerkiksi vertailla eri tuotevaihtoehtoja ja tarkistaa tietyn ajanjakson sähkönsiirtokulut sekä verot.

Jos salasanasi on unohtunut

Mikäli salasana on unohtunut, siirry tästä sivulle, jolla pääset vaihtamaan salasanasi.

 • Klikkaa avautuvalta sivulta "Unohditko salasanasi" -linkkiä.
 • Kirjoita tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi sekä sivulla kuvassa näkyvä varmistusteksti ja klikkaa "Pyydä salasanan vaihtokoodi" -linkkiä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset vaihtamaan salasanasi.