Omat sivut

Omat sivut

Omat sivut

Kirjaudu tai rekisteröidy vaikka heti!

Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Carunan Omat sivut -palvelussa hoidat sähköasiasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tarkkailla sähkönkulutusta, katsella tai päivittää asiakastietoja sekä selata laskuja.

Maksuton palvelu on käytettävissä myös mobiililaitteella.

Aloitussivulta näet koosteen tämän hetkisestä tilanteesta sähkönkäyttöpaikallasi:

Sähkönjakelun tilanneJos sähkönjakelu on tietojemme mukaan kunnossa, peukku osoittaa ylöspäin. Jos sähkönjakelussa on vika, peukku osoittaa alaspäin. Mikäli sähkönjakelu ei ole kunnossa, vaikka peukku näyttäisi niin, voit tehdä meille vikailmoituksen soittamalla tai vikailmoituslomakkeella. Lomakkeella pyydämme ilmoittamaan kiireettömät ilmoitukset.

Sähkönkulutuksen tilanneKuva kertoo sähkönkulutuksen ajantasaisen tilanteen omalla sähkönkäyttöpaikallasi. Jos viisari on vihreällä, se tarkoittaa, että kulutuksesi ei ole noussut yli 20 prosenttia edellisvuoden samaan ajankohtaan verrattuna. Jos kulutus on noussut vertailuhetkestä yli 20 prosenttia, viisari osoittaa punaista. Siirry tällöin energiaseurantaan, josta näet mahdolliset nähdä piikit sähkönkulutuksessa.

Oma kulutusNäet sähkönkäyttöpaikan kuluvan kuukauden sähkönkulutustiedon. Tarkempia sähkönkulutustietoja pääset tarkastelemaan energiaseurannassa klikkaamalla kuvan alla olevaa linkkiä.

LaskutNäet kolme viimeisintä sinulle lähetettyä sähkönjakelulaskua. Muita laskuja tarkastella tarkemmin, kun klikkaat "Katso vanhemmat laskut" -kuvaketta.

SopimuksetNäet voimassa olevan verkkopalvelusopimuksesi. Jos sopimuksia on useita, näytämme tässä niistä kolme. Voit ladata ja tallentaa sopimuksen tiedot klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Klikkaa sivun yläoikealta oman nimesi kohdalta esiin valikko, josta pääset tarkastelemaan kaikkia tietojasi ja näkymiä tarkemmin:

  • Omat sivut -valikosta pääset palvelun aloitussivulle.
  • Käyttöpaikat-sivulta näet omat sähkönkäyttöpaikkasi tiedot sekä kuluvan kuukauden sähkönkulutuksen.
  • Häiriötilanteet-sivulla voit tarkastella tarkemmin, mikäli sähkönkäyttöpaikkasi on käynnissä olevan sähkönjakeluvian piirissä. Sivulla on myös hyödyllisiä tietoja ja linkkejä.
  • Projektikartta-sivulta pääset tarkastelemaan verkkoalueidemme työmaiden tietoja. Katso, onko juuri sinun alueellasi käynnissä tai suunnitteilla verkonparannustyö!
  • Laskut-sivulla näet sähkönjakelulaskusi ja niiden tiedot. Palvelusta löytyvät laskut 1.9.2017 alkaen. Mikäli haluat tietoja tätä vanhemmista sähkönjakelulaskuista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Asiakastiedot-sivulla näet käyttäjätilisi tiedot, voit päivittää omia asiakastietojasi ja vaihtaa salasanan.

Näin otat Omat sivut -palvelun käyttöösi

Käytämme palvelun käyttöön ottamisessa Tupas-tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, jotta voimme taata palvelun turvallisen käytön. Tunnistautuminen tehdään vain kerran.

  • Luo uusi käyttäjätili. Uutta käyttäjätiliä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnuksesi.
  • Luo käyttäjätili klikkaamalla oman verkkopankkisi kuvaketta. Kirjaudu sisään ja vahvista asiakkuutesi verkkopankkitunnuksilla.

​Jos salasana on unohtunut

Mikäli salasana on unohtunut, tilaa koodi, jolla pääset vaihtamaan salasanasi.

  • Klikkaa avautuvalta sivulta "Unohditko salasanasi" -linkkiä.
  • Kirjoita tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi sekä sivulla kuvassa näkyvä varmistusteksti ja klikkaa "Pyydä salasanan vaihtokoodi" -linkkiä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset vaihtamaan salasanasi.