Carunan energiaseurantapalvelu

Energiaseuranta

Siirry energiaseurantaan

Näin pääset seuraamaan sähkönkulutustasi!

Voit seurata omaa sähkönkulutustasi energiaseurannassa vuoden, kuukauden, viikon, viikonpäivän tai tunnin tarkkuudella. Seuranta auttaa sinua selvittämään kuinka paljon kotonasi kuluu sähköä ja miten olet onnistunut sähkön säästämisessä. Sähkönkulutustiedot päivittyvät palveluun seuraavan päivän aikana.

Energiaseurannassa voit myös vertailla tuotteidemme hintoja. Tuotevertailu auttaa sinua selvittämään mikä sähkönjakelutuote on juuri sinulle edullisin vaihtoehto. Saat tietoosi (sähkönjakelu)kustannusten vuosittaisen euromääräisen summan kulutukseesi nähden. Mikäli sinulla on kaksiaikainen tuote (esimerkiksi Yösiirto), voit tarkistaa miten kulutuksesi jakautuu eri ajoille.

Näiden asioiden lisäksi voit tehdä omia kalenterimerkintöjä, voit aktivoida lämpötilakäyrän kulutuksen rinnalle sekä voit ladata tuntikohtaiset kulutustiedot itsellesi.

Sähkönkäytön seuranta on helppoa, kätevää ja hyödyllistä, joten aloita seuranta jo tänään rekisteröitymällä sähköiseen palveluumme! Energiaseuranta on sinulle maksuton ja käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Mikäli tarvitset apua palvelun käytössä tai sinua askarruttaa jokin asia, voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi chat-palvelussa. Löydät chat-ikkunan myös Omat sivut -palvelusta. Mikäli asiasi ei ole kovin kiireinen, voit jättää meille viestin

Näin otat palvelun käyttöösi

Jos olet Carunan asiakas

  • Rekisteröidy ensin Carunan sähköiseen palveluun. Rekisteröitymistä varten tarvitset verkkopankkitunnukset sekä voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkaana voit vaihtoehtoisesti rekisteröityä myös asiakasnumero- ja käyttöpaikkanumero yhdistelmällä, jotka löydät laskultasi.
  • Kun olet luonut itsellesi tunnukset, voit kirjautua palveluun jatkossa Carunan verkkosivuston aloitussivulta

​Edustusoikeuden antaminen toiselle käyttäjälle

Jos haluat antaa toiselle henkilölle luvan tarkastella tietojasi, käy päivittämässä edustajasi käyttäjätunnus käyttäjätilisi tietoihin. Toimi näin:

  • Kirjaudu sisään sähköiseen palvelukanavaan
  • Paina oikeasta yläkulmasta omaa nimeäsi
  • Valitse "Käyttäjätilin tiedot" ja syötä edustajasi käyttäjätunnus

​​Palvelun käyttäminen toisen henkilön tai taloyhtiön puolesta

Jos sinulla on lupa asioida Carunan sähköisissä palveluissa jonkun toisen henkilön tai esimerkiksi edustamasi taloyhtiön puolesta, rekisteröidy pankkitunnuksillasi Carunan sähköisiin asiointipalveluihin. Näet edustettavat asiakkuutesi omalla käyttäjätililläsi.