Caruna

Sähköinen itsepalvelu - Caruna+

Sähköinen itsepalvelu - Caruna+

Caruna Plussassa hoidat sähköasioitasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tarkkailla sähkönkulutusta, katsella tai päivittää asiakastietoja sekä selata laskuja. Maksuton palvelu on käytettävissä myös mobiililaitteella sekä Caruna+ sovellusversiona. Rekisteröidyttyäsi palveluun, voit käyttää samoja käyttäjätunnuksia niin sivustolla kuin sovelluksessa.

Lataa Caruna+

Tutustu energiaseurantaan kirjautumalla Caruna Plussaan.

Sähkön kulutuksen seuranta onnistuu kätevästi Caruna Plussassa - katso ohjevideomme!

Voit tutustua omaan sähkön kulutukseesi seuraamalla sitä Caruna Plussan energiaseurannassa. Se näyttää sinulle kulutuksesi jopa tunnin tarkkuudella, ja voit samalla tarkistaa sinulle edullisimman sähkönjakelutuotteen.

Olemme tehneet energiaseurannan toiminnoista ohjevideoita. Löydät videot tämän sivun alalaidasta.

Voit ottaa sähkövahdin käyttöösi Caruna Plussassa.

Vastaanota ilmoitukset sähkökatkoista kännykkääsi

Osana palvelua voit myös aktivoida itsellesi sähkövahdin, joka ilmoittaa sinulle tulevista suunnitelluista keskeytyksistä sekä vikatilanteista tekstiviestitse.

Tältä näyttää Caruna Plussan etusivu:

1. Sivupalkin avulla navigoit palvelussamme
2. Palvelun suosituimmat toiminnot 

Jos sinulla herää kysyttävää palvelusta tai sen käyttöönotosta, chat-palvelumme auttaa sinua mielellään!

Näin otat palvelumme käyttöösi

Katso videolta ohjeet rekisteröitymiseen askel askeleelta.

Uutta käyttäjätiliä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Henkilöasiakas: Voit rekisteröidä uuden käyttäjätunnuksen tai kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla. Käytämme verkkopankkitunnuksia henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja palvelun turvallisen käytön takaamiseksi. Tunnistautuminen tehdään yhden kerran.

Yritysasiakas: Tarvitset rekisteröitymistä varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksen. Verkkopankkitunnistautuminen ei ole pakollista yritysasiakkaillemme. 

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua palveluun käyttäjätunnuksellasi. Käyttäjätunnuksesi koostuu sähköpostiosoitteesta ja valitsemastasi salasanasta.

Jos olet unohtanut salasanasi

Mikäli salasana on unohtunut, paina ”Unohditko salasanasi?”-painiketta kirjautumisnäkymässä. Kirjoita tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi sekä sivulla kuvassa näkyvä varmistusteksti ja klikkaa "Pyydä salasanan vaihtokoodi" -linkkiä. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset vaihtamaan salasanasi.

Energiaseurantapalvelun ohjevideot

Avausnäkymä

 

 

Sähkönkulutuksen seuranta

 

 

Sähkönsiirtotuotteiden vertailu ja työkalut