Ilmoittaudu Carunan asiakastilaisuuteen

Asiakastilaisuuksissa kerromme sinulle rakentamisen aikataulusta, reittisuunnittelusta ja muista rakentamiseen liittyvistä asioista. Tilaisuudet järjestetään internetissä Teams-järjestelmän avulla.

Lähetämme kutsun tilaisuuteen tekstiviestillä. Jos et saanut kutsua, voit ilmoittautua mukaan tilaisuuteen alla olevasta linkistä.

Paikkakunta Tapahtuman ajankohta Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen päättyy Osallistumislinkki
Alavus (itä) 3.2.2022 Ilmoittaudu 2.2.2022 Osallistu

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja osallistumisesta saat asiakaspalvelustamme.

Osallistumisohje

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi. Osallistumislinkki on tärkein, jonka tarvitset, kun tilaisuus alkaa. Linkki on vahvistusviestissä.

Katselukokemus on parhain mobiililaitteen Microsoft Teams -ohjelmalla. Lataa Teams-sovellus laitteeseen sovelluskaupastasi. Tilaisuuden alkaessa napsauta osallistumislinkkiä. Löydät sen vahvistusviestistä.

Tilaisuutta voi yhtä hyvin seurata tietokoneen selaimella (kuten Google Chrome). Jos osallistut tietokoneella, toimi näin:

  • Käynnistä tietokone ja avaa internetselain hyvissä ajoin.
  • Osallistuaksesi napsauta osallistumislinkkiä.
  • Internetselaimeen aukeaa tilaisuuden seuraamiseen tarkoitettu sivu.
  • Napsauta tekstiä "Liity sen sijaan verkossa" ja odota – tilaisuus alkaa aivan hetken kuluttua.

Mikrofonisi on automaattisesti mykistetty tilaisuuden ajan. Muistathan laittaa äänet päälle laitteessa, jonka kautta esitystä kuuntelet. Kysymyksiä voit esittää keskusteluikkunassa. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisuuksien mukaan.

Jos sinulla ei ole osallistumiseen tarvittavia laitteita, harkitse, jos voit kuunnella tilaisuuden  naapurin, tuttavan tai perheenjäsenen kanssa. Huomioithan koronapandemian asettamat rajoitteet.

Asiakastilaisuuksien materiaalit verkkosivullamme

Jos et voinut osallistua tilaisuuteen, voit tutustua materiaaliin verkkosivullamme.

Katso asiakastilaisuuden materiaali ja esitys