Sähköiset palvelumme

Carunan energiaseurantapalvelu

Siirry energiaseurantaan >

Carunan energiaseurantapalvelu avaa  sähkönkulutuksesi

Energiaseurantapalvelusta näet oman sähkönkulutuksesi  vuoden, kuukauden, viikon, viikonpäivän tai tunnin tarkkuudella silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tieto auttaa sinua selvittämään mihin kotonasi kuluu sähköä, ja seuranta näyttää miten olet onnistunut sähkönsäästötoimissasi.

Sähkökulutustiedot päivittyvät palveluun heti seuraavana päivänä. Kun tiedät miten paljon ja milloin kulutat, voit muuttaa kulutustottumuksiasi ja säästää omassa sähkölaskussasi. Voit myös asettaa palvelussa kalenterimerkinnän, esimerkiksi kun hankit ilmalämpöpumpun tai uusia kodinkoneita, ja seurata miten muutokset vaikuttavat sähkönkulutukseesi.

Energiaseurantapalvelu on sinulle maksuton ja käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Näin saat energiaseurantapalvelun käyttöösi:

Jos olet Carunan asiakas

  • Rekisteröidy ensin tästä. Carunan sähköiseen asiointipalveluun. Rekisteröitymistä varten tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä asiakasnumerosi ja käyttöpaikkanumerosi, jotka löydät sähkölaskultasi.
  • Luotuasi itsellesi asiointitunnukset voit kirjautua palveluun jatkossa tästä.

Jos et ole Carunan asiakas

  • Jos sinulla on lupa asioida Carunan sähköisissä palveluissa jonkun toisen henkilön tai esimerkiksi edustamasi taloyhtiön puolesta, voit rekisteröityä pankkitunnuksillasi Carunan sähköiseen asiointipalveluun tästä.
  • Asiointipalvelussa voit lisätä itsellesi edustajuuksia. Edustajuuden lisäämistä varten tarvitset kuitenkin Carunan asiakkaalta voimassaolevan asiakasnumeron sekä käyttöpaikkanumeron, jotka löydät edustamasi asiakkaan sähkölaskulta.
  • Edustajuuksien lisäämisen jälkeen kirjaudu energiaseuranta -palveluun tästä.