Sve
Eng

Yhdessä noustaan

Koronavirus on kova isku paikallisille yrittäjille ja yrityksille. Pyrimme pitämään työmaat käynnissä, jotta suomalaisilla olisi entistä turvallisempi tulevaisuus ja hyvää energiaa mitä jakaa toisillekin. Lisäksi päätimme osallistua talkoisiin ja jakaa mainostilamme paikallisissa lehdissä yhteiseen käyttöön yhteiseksi hyväksi. Tuetaan tekijöitä.

Mukana olevat yritykset:

N3M Power Oy Ab, Raasepori

N3M Power Oy Ab on moderni palveluyritys, joka katsoo eteenpäin ohjenuoranaan laatu, turvallisuus ja kestävyys. Yritys on erikoistunut sähkö- ja tietoliikenneverkkojen, tie- ja katuvalaistuksen sekä sähköautojen latausratkaisujen rakentamiseen, käyttöön ja ylläpitoon.

www.n3m.fi
Despro Engineering Oy, Pirkkala

Despro on valtakunnallisesti toimiva infra-alan insinööritoimisto, jossa 70 intohimoista insinööriä rakentavat unelmien työpaikkaa. Despro tarjoaa asiantuntijapalveluita sähkö-, tele- ja valaistusinfran koko elinkaarelle infran omistajille, urakoitsijoille ja muille alan toimijoille.

 

www.despro.fi
Piltti Oy Kauppapuutarha, Riihikoski

Piltin Puutarha on babypinaatin ja vuonankaalin kasvihuoneviljelyyn erikoistunut yritys. Viljelemme salaattikasvien lisäksi myös kukkia, muun muassa joulu-, kevät- ja kesäsesonkeihin. Asiakkaitamme ovat keskusliikkeet sekä vihannes- ja kukkatukut ympäri Suomen.

 

www.piltti.com/piltin-puutarha
Relicomp Oy, Kurikka

Relicomp Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen ohutlevyteknologiaan erikoistunut metalliteollisuusyritys. Tarjoamme teräksen lujaa palvelua tuotekehityksestä komponenttien valmistukseen ja järjestelmätoimituksiin.

www.relicomp.fi
Heliwest Oy, Espoo

Heliwest Oy on erikoistunut vaativiin helikopterilla suoritettaviin töihin, kuten oksien sahauksiin, erilaisiin rakennus- ja nostotöihin, mastotöihin, sähkölinjojen ja kaukolämpöverkkojen laserkeilauksiin ja tarkastuksiin.

www.heliwest.fi
Vertek Oy, Uusikaupunki

Vertek tuottaa sähkö- ja tietoliikennealan monipuolisia palveluita ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin 150 ammattilaisen voimin. Lounais-Suomen alueella työskentelevät 100 henkilöä ovat asiakkaidemme käytettävissä tunnin vasteajalla – oli kyse sitten isosta tai pienestä sähköön liittyvästä palvelutarpeesta tai ongelmasta.

 

www.vertek.fi
Lounavoima Oy, Salo

Lounavoima Oy rakentaa Salon Korvenmäkeen ekovoimalaitoksen, jossa tuotetaan kotitalouksien kierrätyskelvottomasta polttokelpoisesta jätteestä kaukolämpöä ja sähköä. Laitos käynnistyy vuoden 2021 alussa.

 

www.lounavoima.fi
Rejlers Finland Oy, Mikkeli

Rejlers Finland Oy on vuonna 1980 perustettu kansainvälinen, monipuolisia insinööripalveluja tuottava yritys. Asiakkaamme ovat teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloilla. Rejlers toimii 20 paikkakunnalla ja työllistää lähes tuhat asiantuntijaa.

www.rejlers.com
Exsane Oy, Porvoo

Teemme työtä, jolla on aidosti merkitystä. Olemme kotimainen sähkö- ja televerkkopalveluiden sekä -rakentamisen asiantuntija. Työhyvinvointi ja -turvallisuus ovat meille ykkösasioita. Haluamme olla vastuullinen ja joustava työnantaja – meillä työkaverit pitävät reilusti yhtä.

www.exsane.fi
Oy Parlok Ab, Parainen

Olemme muovin ylivertainen osaaja ja edelläkävijä. Tarjoamme tuhansien tuotteiden valikoiman liikenneturvallisuuden parantamiseen ja meillä on alan viimeisin tieto. Parlok White Line® -lokasuojat tunnistat valkoisesta reunasta – tae laadusta.

www.parlok.fi
Salo IoT Campus, Salo

Salo IoT Campus on yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisö, jossa rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita. Kampuksen katon alla työskentelevät sekä IoT-alan suunnannäyttäjät että alojensa parhaat palveluyritykset.

www.saloiotcampus.fi
TLT Group Oy, Turku

TLT Group Oy on nykyaikaisten sähkö-, tietoliikenne ja kaukolämpöverkkojen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin hankkeet. Yritysryhmämme monialainen osaaminen ja yhteistyöverkostomme kattaa verkkorakentamisen kaikki vaiheet esisuunnittelusta ylläpitoon.

www.tltgroup.fi
Osuuskunta Satamaito, Ulvila

Satamaito on itsenäinen 138 länsisuomalaisen tilan osuuskunta, joka on toiminut meijerinä yli sadan vuoden ajan. Me uskomme hyvään tahtoon ja sinnikkyyteen. Teemme joka päivä töitä paikallisten tilojen, lehmien hyvinvoinnin ja korkealaatuisten tuotteiden puolesta. Haluamme tehdä pelkkää hyvää!

www.satamaito.fi
Rento Innovations, Salo

Rento rakentaa laadukkaita ohjelmistoja kokemuksella, asiakkaan tarpeita tarkasti kuunnellen. Oma tuotteemme digitalisoi tuotantoja nykyaikaisesti, tuotteiden jäljitettävyyteen panostaen.

www.rento.fi
Efficient Network Partners Oy, Liminka
www.enp.fi
Keskisen Kyläkauppa, Tuuri
www.tuuri.fi