Työnhakijalle

Carunan työnantajalupaus

Carunan työnantajalupaus

Ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja!

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Jos olet innokas jakamaan hyvää energiaasi, solahdat vaivatta joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus. Jos sinulla on kysyttävää avoimista paikoista tai hakemuksesi etenemisestä, tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta rekrytointi@caruna.fi.

Säilytämme avoimiin työpaikkoihimme saapuneita hakemuksia 24 kuukautta. Voit määritellä hakulomakkeella, kuinka kauan työnhakusi on voimassa.

Avoimen hakemuksen voit toimittaa sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@caruna.fi. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi kuukautta.

Kesätyöhakumme on päättynyt 12.2.. Hakemuksesi etenemistä voit tiedustella yhteistyökumppanimme Studentworkin kautta.