Työnhakijalle

Caruna uravalintana

Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö. Jaamme hyvää energiaa asiakkaillemme ja toisillemme päivittäisessä työssä.

Meillä työskentelee noin 280 sähkönsiirron asiantuntijaa. Kaikilla carunalaisilla on oma erityinen osaamisalansa, mutta jaamme yhteisen tavoitteen: haluamme tarjota sujuvaa sähköä suomalaisten arkeen. Carunalaisilla on mahdollisuus kehittää omia kykyjään ja oppia uutta.

Meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia ja vaihtelevia urapolkuja. Koulutuksen ja kokemuksen lisäksi arvostamme ennen kaikkea ennakkoluulotonta asennetta ja oma-aloitteisuutta.

Työhyvinvoinnin ja reilujen palkitsemisperiaatteiden avulla tuemme carunalaisten jaksamista työssä ja vapaa-ajalla. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin muun muassa työterveyspalvelujen, liikunta- ja lounasetujen sekä joustavien työaikajärjestelyjen avulla.

Jos olet innokas jakamaan hyvää energiaasi, solahdat vaivatta joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus. Jos sinulla on kysyttävää avoimista paikoista tai hakemuksesi etenemisestä, tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta rekrytointi@caruna.fi.

Säilytämme avoimiin työpaikkoihimme saapuneita hakemuksia 24 kuukautta. Voit määritellä hakulomakkeella, kuinka kauan työnhakusi on voimassa.

Avoimen hakemuksen voit toimittaa sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@caruna.fi. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi kuukautta.