Valokuidun ja sähköverkon yhteisrakentaminen

Sähköverkon ja valokuidun yhteisrakentaminen

Rakennamme sähköverkkoa yhdessä muiden toimijoiden kanssa aina, kun se on mahdollista. Sähköverkkojen yhteisrakentaminen on niin ympäristön kuin kansalaistenkin kannalta järkevä vaihtoehto, sillä parhaimmillaan se säästää alueiden asukkaita arkielämää haittaavilta toistuvilta kaivutöiltä. Myös ympäristön kuormitus pienenee.

Moderni yhteiskunta perustuu laadukkaisiin tietoliikenneyhteyksiin, laajaan tietotekniikan hyödyntämiseen ja varmaan sähkönsaantiin

Yhteisrakentamisella pystymme varmistamaan tämän myös yhä useammalle pientaloalueelle ja aiempaa ympäristöystävällisemmin. Valokuitu tuo alueelle nopeimman, jopa 1 000 megabitin nopeudella toimivan internetyhteyden, mikä mahdollistaa parhaat mahdolliset digitaaliset palvelut.

Valokuidun avulla alueen asukkaat ja yritykset saavat käyttöönsä esimerkiksi kaikki uudenlaiset internet-, televisio-, video-, viestintä- ja terveyspalvelut.

Ota yhteyttä Valokuituseen, jos nykyaikainen ja luotettava nettiyhteys kiinnostaa

Caruna rakentaa Lounais-Suomen alueella yhteistyökumppaninsa Valokuitusen kanssa valokuitua. Jos asut tällä alueella, sinun on mahdollista hankkia kiinteä nettiyhteys samalla, kun siirrämme sähköverkkoa maan alle.

Valokuituverkon kaivureitin suunnittelusta, rakentamisesta ja asentamisesta vastaa Carunan urakoitsija. Asiakkaan pihalla ja kotona tehtävien rakennustöiden suunnittelun toteuttaa Carunan urakoitsija.

Carunan rakentaman nopean valokuituyhteyden myynnistä vastaa Valokuitunen. He tulevat kertomaan liittymän hankinnasta alueilla, joissa valokuitua rakennetaan. Jos valokuitu on saatavillasi, saat Valokuituselta kirjeen tai postikortin, jossa kerrotaan asiasta enemmän.