Caruna yrityksenä

Sponsorointi

Lähetä meille sponsorointihakemus

Sponsorointi ja tuki seuroille sekä yhdistyksille

Tuemme suomalaisia, vastuullisia toimijoita ja yhdistyksiä verkkoalueillamme. Pääyhteistyömme on vuosina 2019-2020 Salibandyn MM2020 -yhteistyökumppanuus. Salibandyn seuraavat maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Helsingissä joulukuussa 2020. Lue lisää MM2020-kisoista.

Salibandyn MM-kisat 2020 on valinnut arvopohjaksi liikunnan mahdollistamisen kaikille. Yhteistyötahona toimii Hope ry, joka haluaa, että kaikilla on tasa-arvoinen mahdollisuus myös harrastamiseen. Elokuussa 2019 Hope ry järjesti MM2020-yhteistyökumppaneiden kanssa Anna mahdollisuus -kampanjan, jolloin kerättiin lahjoituksina lasten ja nuorten harrastusvälineitä ja -vaatteita. Lue lisää Anna mahdollisuus -kampanjasta.

Salibandy MM2020 -kumppanuuden lisäksi tuemme vuosittain myös paikallisia urheilu- ja kulttuuritapahtumia sekä muita suomalaisia ja vastuullisia kohteita verkkoalueillamme.

Hyvää energiaa Espoo-päivässä!

Espoon SOS-Lapsikylälle, Espoon Meripelastajille ja Espoon Lähimmäispalveluyhdistykselle poljettiin hyvää energiaa Espoo-päivässä Tapiolassa lauantaina 31.8.2019. Lahjoitimme poljetut eurot näiden kolmen yhdistyksen kesken.

Anne, Sari ja Katriina kertovat lisää tapahtuman tunnelmasta: