Tarvitsetko lisää tietoa?

Toimitusajat

Esimerkkejä verkkopalvelumme toimitusajoista

Alla näet esimerkkejä verkkopalveluumme kuuluvien töiden toimitusajoista.

Sähköverkkoon kytkeminen ja verkosta irrottaminen - 2 viikkoa

Olet hankkinut tontin ja aloitat rakennustyöt. Sähköverkosto on valmiina tontin rajalla ja sinulla on voimassaoleva sähköliittymä ja sähkönmyyntisopimus. Sähkönmyyntisopimusta varten tarvitset käyttöpaikkanumeron, jonka saat asiakaspalvelusta. Sähköliittymän kytkentä tilataan yleistietolomakkeella, jonka sähköurakoitsijasi toimittaa meille.

Takaisinkytkentä maksuvirheen jälkeen - 1 työpäivä

Sinulla on ollut maksamattomia sähkölaskuja ja sähkönmyyjäsi on pyytänyt sähkönsiirtoyhtiötä katkaisemaan sähköntoimituksen. Toimitettuasi myyjälle tiedon maksetusta laskusta, myyjä pyytää meiltä sähköjen takaisinkytkentää.

Erikseen pyydetty mittarin luenta - 2 viikkoa

Asunnossasi tehdään remonttia ja haluat saada tietoon remontinaikaisen sähkönkulutuksen. Pyydät meiltä mittarilukeman ennen remontin alkua ja sen valmistuttua.

Siirtotuotteen vaihto - 2 viikkoa

Vaihdat yleissiirrosta yösiirtoon. Siirtotuotteen vaihdon voit tilata klikkaamalla sivun alareunasta löytyvää 'Siirtotuotteen muutos' -linkkiä. Kun vaihto on tehty, lähetämme sinulle uuden sopimusvahvistuksen.

Opastus puunkaadossa - 2 viikkoa

Haluat kaataa sähköjohdon läheisyydessä kasvavan puun. Tavallisesti puiden kaatolupa annetaan puhelimitse. Erityisen vaativissa tapauksissa asiantuntijamme käy veloituksetta paikalla tarkistamassa tilanteen.