Voimakkaat tuulet puhaltavat illalla Carunan Lounais-Suomen, Länsi-Suomen ja Satakunnan verkkoalueilla

HÄIRIÖTIEDOTE

02.09.2021 klo 15:44
Sääennusteen mukaan Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa maa-alueilla voivat torstai-iltana yksittäiset puuskat olla voimakkaita ja merelläkin noin 20 m/s. Tuulet seuraavat sateita, jotka alueelle iltapäivällä osuvat.

Olemme varautuneet korjaamaan vikoja maastossa, ja asiakaspalveluumme on lisätty henkilöstöä hoitamaan asiakkaidemme vikatilanteita. Muistutamme, että töitä tehdään aina turvallisuus edellä. Voimakas merenkäynti voi hidastaa vikojen korjausta saaristossa.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta.

Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta

Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Voit myös ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Kiireettömistä vioista voit ilmoittaa vikailmoituslomakkeen kautta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

 

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon