Uutishuone

Uudistettu Caruna Sähkövahti esittäytyy

Uudistettu Caruna Sähkövahti esittäytyy

Olemme hiljattain uudistaneet maksutonta Caruna Sähkövahtia, joka ilmoittaa verkkoalueemme sähkönjakelun keskeytyksistä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Päivitys sisältää uusia ominaisuuksia myös nykyisille Caruna Sähkövahti -tilaajille.

Caruna Sähkövahdista on tullut entistä sähköisempi - postitse lähetettävä sähkökatkoilmoitus on pikkuhiljaa jäämässä historiaan

Yksi suurimmista uudistuksista lienee, että perinteiset kirjeilmoitukset poistuvat, kun olet tilannut Caruna Sähkövahdin. Tilaajana saat keskeytysilmoitukset entistä ajantasaisemmin ja nopeammin.

Voit säätää monia Caruna Sähkövahdin tilausasetuksia mieleiseksesi. Voit:

  • asettaa ilmoitusten vastaanottoajan sinulle sopivaksi. Voit esimerkiksi rauhoittaa illat ja yöt ja vastaanottaa viestit vasta aamulla
  • valita kielen, jolla haluat vastaanottaa ilmoitukset - Caruna Sähkövahti tiedottaa sekä suomeksi että ruotsiksi
  • tilata viestit useampaan sähköpostiosoitteeseen tai kännykkänumeroon

Huom. Lähetämme ilmoituksen sähkökatkosta kirjeellä vain, jos et ole tilannut Caruna Sähkövahtia

Huomaathan, että lähetämme kirjeilmoitukset aina sähkönkäyttöpaikkaan. Jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme siitä tiedon ainoastaan Caruna Sähkövahdin kautta, kirjeitse lähetettävät peruutusilmoitukset ovat poistuneet käytöstä.

Olethan tiennyt, että Caruna Sähkövahdin viestit voi lähettää myös muille perheenjäsenille - tai vaikkapa talonvahdille, kun itse on poissa kotoa. Muista pitää Caruna Sähkövahti-tilauksesi asetukset aina ajan tasalla, jotta varmasti saat ilmoitukset oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan! Voit muuttaa tilauksesi asetuksia milloin tahansa, kun kirjaudut sähköisiin palveluihimme osoitteessa caruna.fi/sahkovahti.

TUTUSTU NYT UUDISTUNEESEEN CARUNA SÄHKÖVAHTIIN JA LIITY TILAAJIEN JOUKKOON!

Lue lisää aiheesta