Uudet avainasiakaspäälliköt aloittavat Carunalla

UUTINEN

11.08.2020 klo 11:18
Carunalla on käytössä avainasiakasmalli kunta-asiakkaille sekä keskisuurille ja suurille asiakkaille. Tavoitteena on parantaa erityisesti avainasiakkaiden palvelukokemusta ja luoda edellytykset tiiviille yhteistyölle sähkönkäytön ja -jakelun osalta.

– Haluamme että asiakkaamme saavat nopeaa palvelua ja ratkaisuja tarpeisiinsa, tietävät keneen ottaa yhteyttä meillä, mutta ennen kaikkea haluamme kuunnella asiakkaidemme toiveita ja kehitysideoita Carunan suuntaan, jotta voimme tukea asiakkaan toimintaa mahdollisimman sujuvasti, kertoo Carunan asiakkuusjohtaja Katriina Kalavainen.

Carunan avainasiakasvastuissa on tehty seuraavat nimitykset:

Markus Talka

Markus Talka, DI ympäristö- ja energiatekniikka, siirtyi avainasiakastiimiin Carunan Kehitys- ja innovaatioyksiköstä ja vastaa 1.8.2020 alkaen Espoon ja Keski-Uusimaan kunta-asiakkuuksista.

Lauri Latosaari

Lauri Latosaari aloitti uutena avainasiakaspäällikkönä 10.8.2020 alkaen. Lauri siirtyi Carunalle SLO:lta, jossa hän on toiminut muun muassa avainasiakaspäällikkönä. Lauri on koulutukseltaan sähkövoimatekniikan insinööri. Lauri vastaa muun muassa yrityksistä, joiden toimiala kuuluu kasvihuone-, päivittäistavarakauppa- sekä metsäteollisuussektorille.

Asiakastiimissä jatkavat seuraavat avainasiakaspäälliköt:

Petri Parviainen

Petri Parviainen vastaa kunta-asiakkuuksista Länsi-Uusimaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pohjanmaan ja Koillismaan alueilla.

Matti Heikkinen

Matti Heikkisen vastuualueeseen kuuluu keskisuuret yritysasiakkaat, joiden toimiala on tele/datasektori, metalliteollisuus sekä muu valmistava teollisuus.

Lassi Vuokko

Lassi Vuokko vastaa nimetyistä yritysasiakkaista, joihin kuuluu sekä isoja tuulipuistoja, suurta teollisuutta että muita verkkoyhtiöitä.

Tuomas Vanninen

Tuomas Vanninen vastaa nimetyistä yritysasiakkaista, joihin kuuluu sekä isoja tuulipuistoja, suurta teollisuutta että muita verkkoyhtiöitä.

Kari Vessonen

Asiakkuuspäällikkö Kari Vessonen vastaa asiakaspalvelutiimin toiminnasta sekä avainasiakkaille tarjottavasta palvelusta Carunan Asiakkuudet-yksikössä.

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon