Uratarinat: Palvelupäällikkö Anssin mukaan tietotekniikan kehittäminen porukalla on hauskaa

ARTIKKELI

07.12.2017 klo 20:28
ICT-palvelunhallintatiimi vastaa muun muassa Carunan tietotekniikan toimivuudesta – puhelimista palvelimiin ja työasemista tietoliikenneverkkoon asti.

Lisäksi tiimimme kehittää ja ylläpitää tietojärjestelmiä, ratkoo tukipyyntöjä ja neuvoo käyttäjiä. Kun ICT-infra ja ICT-palvelut talon sisällä toimivat, carunalaiset pääsevät rauhassa keskittymään omiin töihinsä ja auttamaan asiakkaitamme.

Taustaltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri ja olen tehnyt monenlaisia ICT-alan töitä ohjelmistokehityksestä järjestelmäarkkitehtuuriin. Reilun kahdeksan Caruna-vuoteni varrella olen päässyt monipuolistamaan osaamistani erilaisissa rooleissa ja työnkuvan kehittyminen on pitänyt arjen mielenkiintoisena.

Meillä on mukava tiimi, johon jokainen tuo omat vahvuutensa. Mielestäni hyödyllisintä on olla vahva ICT-yleisosaaja ja pystyä tarvittaessa syventymään perusteellisemmin tiettyihin aihepiireihin ja omaksumaan niiden erityispiirteet. Myös sähkönsiirtotoimialan ja sen erityispiirteiden sekä yrityksen toimintamallien tunteminen on tarpeen. Näiden kanssa tulee kyllä tutuiksi, kun tekee työtä Carunalla! Puhtaasti teknisen ICT-työn lisäksi teemme paljon ideointia ja olemme suoraan mukana tukemassa liiketoiminnan kehittämistä.

Kehitämme toimintatapojamme koko ajan: haluamme olla tehokkaita ja ketteriä. Meillä pärjää olemalla reipas ja avoin – ja huumorintajuakin saa hyödyntää. Töitä tehdään tosissaan, mutta meidän porukalla tekeminen on hauskaa.

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon