Uratarinat: Hankepäällikkö Kalle innostuu paremman sähköverkon rakentamisesta

Uratarinat: Hankepäällikkö Kalle innostuu paremman sähköverkon rakentamisesta

Hankepäällikkö vastaa oman vastuualueensa investointiohjelmien läpiviennistä.

Tiimissä on seitsemän projekti-insinööriä, joiden tehtäviin kuuluu yksittäisissä investointiprojekteissa urakoitsijayhteistyö sekä projektien aikataulutuksen, talouspuolen, laadun ja työturvallisuuden hallinta.

Tulin näihin hommiin vuonna 2010 kesätöiden kautta opiskellessani ammattikorkeakoulussa sähköinsinööriksi. Sittemmin sain mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa Aalto-yliopistossa diplomi-insinööriksi ja tein diplomityöni verkostosuunnitteluun liittyvästä aiheesta. Kun minulle myöhemmin tarjottiin esimiestehtäviä, tartuin niihin innolla, sillä mielestäni on mielenkiintoista työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja nähdä, miten tiimi rakentuu ja toimii.

Käytännön työssäni innostavinta on se, että saan tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Voin rakentaa oman työpäiväni ja -viikkoni sisällön kohtuullisen vapaasti. Autan tiimini jäseniä, tapaan urakoitsijoita konttorilla ja maastossa, järjestän koulutuksia ja seuraan projektien kustannuksia ja aikatauluja. Kaiken tekemisemme punaisena lankana on, että sähkönjakelun keskeytykset vähenevät entisestään ja toimitusvarmuus asiakkaille paranee koko ajan.

Meillä Carunalla on melko nuori työyhteisö ja työntekijät otetaan aidosti huomioon. Kunnianhimoisille tekijöille löytyy monenlaisia etenemisen mahdollisuuksia. Ilmapiiri täällä on sopiva sekoitus asiantuntevaa tekemistä ja rentoa vapautta, päivät eivät todellakaan ole totista puurtamista!

Hankepäällikkö Kalle Sato on projekti-insinööreistä koostuvan tiimin esimies ja vastaa vastuualueensa investointiohjelmien läpiviennistä.

”Tylsiä päiviä ei ole!”

Lue lisää aiheesta

29.05.2019
Tutustu meihin arrow-right