Ukkospuuskat voivat viikonloppuna vaikuttaa sähkönjakeluun Etelä- ja Lounais-Suomessa

HÄIRIÖTIEDOTE

13.08.2021 klo 13:06
Sääennusteen mukaan voimakkaat ukkospuuskat voivat aiheuttaa sähkökatkoja viikonlopun aikana verkkoalueillamme Etelä- ja Lounais-Suomessa. Sekä lauantai- että sunnuntaiaamuna tuulet voivat ennusteen mukaan puhaltaa jopa 20 m/s:n voimakkuudella.

Olemme lisänneet henkilöstöä sekä asiakaspalveluumme että vikojen korjaamiseen maastossa.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta.

Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta

Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Kiireettömistä vioista voit ilmoittaa vikailmoituslomakkeen kautta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu

 

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon