Uutishuone

Ukkoset jatkuvat Pohjois-Suomessa sekä Lounais- ja Länsi-Suomessa

Ukkoset jatkuvat Pohjois-Suomessa sekä Lounais- ja Länsi-Suomessa

Varaudumme ukkoskuurojen aiheuttamiin sähkönjakelun katkoihin Pohjois-Suomessa, Satakunnassa sekä Lounais- ja Länsi-Suomessa. Olemme tänäänkin lisänneet resursseja sähköverkkojen valvontaan, vianselvitykseen, vikojen korjaamiseen sekä asiakaspalveluun, jotta mahdolliset viat saadaan korjattua nopeasti.

Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartaltaMaksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Ukkoset voivat rikkoa sähkö- ja puhelinverkossa olevia laitteita etenkin haja-asutusalueilla. Helpoin ja edullisin keino estää tietokoneiden, viihde-elektroniikan ja puhelinlaitteiden rikkoutuminen on irrottaa laitteet pistorasioista ukonilman ajaksi. Myös antenni-, puhelin- ja internetkaapelit kannattaa irrottaa.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee meille ilmoitus.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti. 

Vinkkejä aiheuttamien sähkökatkojen varalle löydät täältä.

Lisätietoja:

Sähköverkon häiriökartta 
Caruna Sähkövahti
Sähköinen vikailmoituslomake
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi
Vikapalvelun puhelinnumero: 0800 195 011 (24 h)

Lue lisää aiheesta