Tomi Yli-Kyyny on nimitetty Carunan toimitusjohtajaksi

MEDIATIEDOTE

22.12.2016 klo 10:00
Carunan hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tomi Yli-Kyynyn. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ensi keväänä.

Yli-Kyyny siirtyy tehtävään Vapo Oy:stä, jonka toimitusjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2011. Aiemmin hän on työskennellyt toimitusjohtajana Pohjola Vakuutuksessa sekä liikkeenjohdon eri tehtävissä Pohjola Yhtymässä.

”Haimme Carunaan kokenutta johtajaa, ja Tomi Yli-Kyynyn vahva ja monipuolinen kokemus toimitusjohtajan tehtävistä eri toimialoilta on erityisen arvokasta Carunan seuraavaa kehitysvaihetta ajatellen. Hän jatkaa yhtiön mittavan verkonparannushankkeen läpiviemistä ja on oikea henkilö johtamaan Carunan osaavia asiantuntijoita ja lisäämään yhteistyötä asiakkaiden sekä sidosryhmien kanssa”, Carunan hallituksen puheenjohtaja Juha Laaksonen toteaa.

Caruna uudistaa voimakkaasti verkkoaan ja kehittää sitä tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaksi siten, että se mahdollistaa esimerkiksi liikenteen sähköistymisen ja hajautetun uusiutuvan energiantuotannon kasvun.

”Energiatoimiala on mielenkiintoisessa vaiheessa ja suuressa murroksessa. Tällä hetkellä rakennetaan verkkoa, joka palvelee asiakkaita ja suomalaista yhteiskuntaa useiden vuosikymmenien ajan. On hienoa päästä osallistumaan tulevaisuuden energiajärjestelmän kehittämiseen Suomen johtavassa sähkönsiirtoyhtiössä”, Tomi Yli-Kyyny toteaa.

Jyrki Tammivuori jatkaa väliaikaisena toimitusjohtajana, kunnes Tomi Yli-Kyyny aloittaa yhtiössä.

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon