Räätälöidyt ratkaisut rikastetulla datalla - Caruna mukana Rapid Tampere -yhteistyökiihdyttämössä

MEDIATIEDOTE

03.10.2019 klo 10:30
Asiakkaan toiveiden löytäminen, ymmärtäminen ja niihin vastaaminen ovat arkipäivää mille tahansa palveluyritykselle. Myös Caruna etsii uusia tapoja luoda parempi yhteys asiakkaaseen.

Uusin kokeilu käynnistyi tällä viikolla Rapid Tampere -yhteistyökiihdyttämössä, jota vauhdittamassa ovat Tampereen kaupunki ja Business Tampere.

"Meillä on jo hyvä käsitys siitä, mitä palveluita asiakkaat meiltä tänä päivänä odottavat. Seuraava askel on saada hyvä ymmärrys siitä, mitä palveluita he jatkossa haluavat. Parhaassa tapauksessa meillä olisi tarjota asiakkaalle ratkaisu jo ennen kuin heidän tarpeensa ehtii edes syntyä", Carunan kehityspäällikkö Antti Keskinen visioi.

Yhteistyökiihdyttämöön valitut start upit työstävät eri yritysten asettamia haasteita. Carunan asettama haaste on pyrkiä kasvattamaan asiakasymmärrystä datan rikastamisen avulla eli ymmärtää paremmin muun muassa sitä, ketkä hyödyntävät innokkaimmin sähköisiä palvelukanavia ja ketkä kaipaavat kasvokkain käytävää yhteydenpitoa.

"Tulevan kumppanin osalta näemme paljon potentiaalia esimerkiksi kaupan alan tuntemuksesta. Tavoitteena on, että uusi palvelukonsepti valmistuisi vielä tämän vuoden puolella", Keskinen jatkaa.

Fiksumpaa rakentamista koko Suomen laajuudelta

Parempi ymmärrys eri asuinalueiden tarpeista mahdollistaa myös tarkemmat päätökset siitä, millä tavoin nykyistä sähköverkkoa kannattaa kehittää. Salolainen omakotiasuja voi olla halukkaampi sijoittamaan aurinkopaneeleihin ja ladattavaan ajoneuvoon kuin serkku Satakunnassa - tai sitten ei.

"Olemme tehneet start upien kanssa paljon yhteistyötä viimeisen vuoden aikana ja saaneet niistä hyviä tuloksia. Alan ulkopuoliset toimijat tuovat meille toimialaan uppoutuneille freesejä ratkaisumalleja, mikä tekee yhteistyöstä arvokasta", Keskinen summaa.

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon