Caruna climate cycling

Pyöräillen ilmastonmuutosta vastaan – Caruna mukana

Pyöräillen ilmastonmuutosta vastaan – Caruna mukana

Caruna on mukana 11.9. järjestettävässä Climate Cycling Helsinki -tapahtumassa viisihenkisellä joukkueella. Yritysten ja yhteisöjen hyväntekeväisyys- ja pyöräkulkue ilmastonmuutosta vastaan järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

- Ilmastonmuutos on maailmanlaajuinen haaste, jonka tehokas hillitseminen edellyttää laajamittaisia toimia niin yhteiskunnalta, liike-elämältä kuin yksityisiltä henkilöiltäkin. Asiakkaamme ovat entistä tietoisempia ilmastokysymyksissä ja haluamme tukea heitä heidän omissa ilmastoteoissaan muun muassa edistämällä uusiutuvan energian kuten aurinkosähkön pientuotantoa sekä rakentamalla sähköautojen latausinfraa, kertoo Carunan toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny.

Carunan joukkue osallistuu kulkueeseen Kierrätyskeskuksesta hankituilla, keskuksen Verstaan kunnostamilla ja taiteilija Robert Lönnqvistin tuunaamilla pyörillä. Tapahtuman jälkeen pyörät huutokaupataan ja niistä saadut varat lahjoitetaan WWF:n ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön.

- Olemme mukana alun perin hylätyillä pyörillä, jotka saavat uuden elämän kulkueen jälkeen. Tämä pistää miettimään, miten samaa ajatusta voi jatkaa omassa toiminnassaan niin työssä kuin kotona, kertoo kehityshankepäällikkö Juha Olkkonen Carunan pyöräilyjoukkueesta.

Pyörien matka on dokumentoitu Carunan Facebookiin ja Instagramiin - käy tutustumassa!


Robert Lönnqvistin kädenjälkeä läheltä.

 

Lue lisää aiheesta

03.12.2019
Osoitetiedot arrow-right