Uutishuone

Päivitetty tiedote (klo 20.30): Caruna jatkaa Aapeli-myrskyn aiheuttamien vikojen korjausta. Suurin osa vioista on saatu korjattua.

Päivitetty tiedote (klo 20.30): Caruna jatkaa Aapeli-myrskyn aiheuttamien vikojen korjausta. Suurin osa vioista on saatu korjattua.

Ennusteiden mukaan pohjois- ja merituulet heikkenevät iltaa kohden. Illalla myrsky laantuu, mutta yksittäisiä puuskia voi esiintyä. Voimakkaat tuulet ovat aiheuttaneet mittavia vahinkoja, eikä kaikkia vikoja päästä korjaamaan keskiviikon aikana.

Vaikeimmat ja haastavimmat viankorjausolosuhteet ovat Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa. Esimerkiksi Vikomin saareen ei päästä tällä hetkellä ollenkaan, koska merellä tuulee voimakkaasti. Lähetämme vikapaikkoihin asentajia heti, kun se on turvallista.

Päivitetty tieto korjausten etenemisestä

  • Etelä-Suomen viat on saatu korjattua tämän päivän aikana.
  • Lounais-Suomessa suurin osa vioista korjataan tämän vuorokauden aikana. Yksittäisten kohteiden korjaukset saadaan valmiiksi huomenna ja saarikohteiden korjaukset tehdään, kun saariin päästään siirtymään turvallisesti.
  • Satakunnassa Ulvilan alueen viat saadaan korjattua tämän vuorokauden aikana. Sastamalan vikojen korjaukset arvioidaan saatavan valmiiksi huomisen aikana.
  • Etelä-Pohjanmaalla yksittäisiä vikoja korjataan vielä huomisen aikana
  • Pohjanmaalla on ollut merkittävimmät myrskyn aiheuttamat sähköverkon vauriot, joiden korjaukset pyritään saamaan huomenna valmiiksi. Alueelle on siirretty lisää korjaushenkilöstöä.

Carunan häiriökartta kertoo ajantasaisimman tilanteen verkkoalueillamme.

Pyydämme asiakkaitamme olemaan meihin yhteydessä, mikäli vian aiheuttaja on tiedossa. Tämä voi olla esimerkiksi sähkölinjaan nojaava puu. Maksuton vikapalvelunumeromme 0800 1 95011 on avoinna ympäri vuorokauden.

Lisätiedot:

Sähköverkon häiriökartta: http://hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Vikapalvelun puhelinnumero: 0800 1 95011
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi

Lue lisää aiheesta